7 alapanyag, amivel feldobhatod a bolti káposztasalátát

A bolti káposztasaláta gyors és kényelmes megoldás, ha nincs időnk saját készítésű salátát csinálni, de sokszor hiányzik belőle az a bizonyos plusz. Szerencsére néhány egyszerű trükkel könnyen felturbózhatjuk ezt az alap ételt, hogy ízletesebb és különlegesebb legyen.

A káposztasaláta egy klasszikus köret, amit szinte mindenki szeret: krémes, ropogós és rendkívül zamatos. A káposztasaláta tökéletes kiegészítője szendvicseknek, grill ételeknek és számos más fogásnak. Ideális esetben házilag szoktuk összedobni, de a nagy rohanás miatt néha nincs idő az elkészítésére. A bolti káposztasaláta ilyenkor praktikus alternatívát kínál, de néha hiányzik belőle az az extra íz, amit a házi készítésű változatok nyújtanak. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan felturbózni a bolti verziót, hogy közelebb kerüljön a házi készítésűhöz.

Katt a galériára, hogy megtudd, milyen alapanyagoktól lesz isteni a bolti káposztasaláta

Forrásunk volt.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További ízes ötletek várnak itt:

Legújabb receptek

Egyszerű csokis perec

Igen, ezt a retro édességet otthon, a saját konyhánkban is elkészíthetjük: omlós tésztája, roppanós csokiborítása rögtön visszarepít minden beleharapót a rég elfeledett ...

Sajtos perec omlósan

A legédesebb sós vendégváró receptjét találhatjuk itt: a klasszikus sajtos perecét. Omlós tésztából készül, kiszúrásához egy különleges forma kell, de ezt leszámítva ...

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...