Így meglepő hozzávalóval pikkpakk feldobhatod a kávédat

Mutatunk egy trükköt, amivel egyszerűen tudunk mennyei kávét készíteni otthon!

Ha te is nagy kávéimádó hírében állsz, akkor tisztában vagy azzal, hogy milyen drága lett kedvenc forró italunk a kávézókban. Ettől független néha-néha mégis ráfanyalodunk egy-egy túlárazott habos lattéra. De most mutatunk egy trükköt, amivel olyan mennyei kávét tudsz otthon készíteni, hogy azonnal elfelejted a kávézózgatást.

Így turbózd fel olcsón és gyorsan az unalmas kávédat

A reggeli kávéd felturbózásához csupán egy kis kakaóporra lesz szükséged.

Arra kell majd csak odafigyelni, hogy a kakaópor nem oldódik könnyedén a vízben, ezért az a legjobb, ha közvetlenül az őrölt kávéhoz adod hozzá. Egy teljes kancsó fekete italhoz nagyjából egy-másfél evőkanál kakaóport érdemes tenni, de nyugodtan változtass ezen a mennyiségen az ízlésednek és a kávéd adagjának megfelelően.

Ha például csak egy pohár eszpresszót szeretnél inni, akkor először tegyél egy kevés kakaót a pohárba, majd önts rá forró vizet, és készíts egy pasztát. Ezután mehet is a kávé a pohárba. Nincs otthon kakaópor? Nem baj! Használj egy darabka csokoládét!Ígérjük, hogy imádni fogod ezt a kávés trükköt!

Főzz, értékelj és nyerj, vadonatúj játékunkban hasznos ajándékok várnak!

Forrásunk volt.


Még több érdekesség:

Cikkünk forrásai voltak

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...