Józsa István

A konyhában szeretek precíz és maximalista lenni, szeretem ha az étel amit kiadok, számomra is megfelel.

Név: Józsa István

Életkor: 28

Foglalkozása: szakács

Kedvenc ízvilág: magyaros konyha

Kedvenc szakács: Jamie Oliver

Kedvenc saját recept: Sütőtökös babos leves

Kedvenc recept: nincs ilyen, szeretek mindent főzniSaját specialitás: mindegy csak hús legyen

Tizenöt évig kosaraztam egészen addig, míg Budapestre nem kerültem szakácsnak tanulni. Miután letettem az iskolát nem igazán vonzott a szakács szakma, több dologba is belefogtam, de pár év után kicsit megkomolyodva visszatértem a főzéshez és azóta is szívesen gyakorolom. A konyhában szeretek precíz és maximalista lenni, szeretem ha az étel amit kiadok, számomra is megfelel. Szabadidőmet legtöbbször a barátnőmmel töltöm, szeretünk utazgatni és moziba járni. Ha mégis egyedül vagyok otthon szívesen nézek anime-ket. Azért jelentkeztem a műsorba, mert jó lehetőségnek tartom és szeretnék kipróbálni új dolgokat is.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...