Budapesti delikátban járt a Dűne sztárja

Magyarországon folyik a Dűne c. film forgatása, ami miatt az utóbbi hetekben több hírességet is látni lehetett Budapest utcáin.

Tele van a főváros hírességekkel, mivel több nagyobb amerikai filmprodukció is Magyarországon készül. A Dűne c. film második része is hazánkban forog, és a szereplők közül már többen is megfordultak Budapest belvárosában. Például Josh Brolin is, aki a minap egy Szent István körúti delikáteszben járt.

A Falu Delikát üzletében vásárolt a színész, aki néhány fotóra is beállt a boltban dolgozókkal.

A csemegebolti látogatásról készült fotó megjelent a Falu Instagram-oldalán is.

Korábban Timothée Chalamet is lencsevégre került, többek között a Rosenstein Vendéglőben, ahol Stellan Skarsgård is megfordult, Zendaya pedig több neves étterembe és reggelizőhelyre is betért már, mióta Budapesten tartózkodik.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Falu Facebook-oldal


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...