Johnny Depp egy budapesti étterembe tért be, de éhen maradt

Johnny Depp egy kellemes hétvégi vacsorát szeretett volna eltölteni egy budapesti étteremben, de sajnos nem járt sikerrel.

Johnny Depp, amerikai színész egy felkapott budapesti étteremben szeretett volna vacsorázni a hétvégén, ám éhen maradt, miután egy rendezvény miatt nem tudták őt leültetni a spanyol tapasbárban – írja a Telex. Ettől független jó hangulatú volt, sőt még egy képet is lőtt az étterem csapatával.

Johnny Depp egy budapesti étterembe tért be, de éhen maradt

A Palotanegyedben található tapasbár, az Arquitecto Pitpit hétfőn posztolta a Facebook-oldalán, hogy a színész náluk járt, ám egy esküvő miatt nem tudtak neki szabad asztalt adni. De egy fotó erejéig azért még maradt:

Az étterem a fenti posztban azt is elárulta, hogy az előző héten Benedict Cumberbatch is náluk vacsorázott. Sőt, a brit színész nemcsak náluk járt, hanem még steakezett is, erről mi is beszámoltunk, itt.

Forrásunk volt.


Ezek is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...