Jennifer Aniston elárulta, melyek a kedvenc koktéljai, és az edzési rutinjáról is mesélt

Jennifer Aniston közvetlen, jópofa, mégis nőies karakterét nem lehet nem imádni. A színésznő egy interjúban arról beszélt, hogy nem szereti az 'egzotikus' koktélokat, inkább a klasszikusok híve, de a mozgás iránti szenvedélyéről is mesélt.

Elképesztő belegondolni, de a Jóbarátok Rachel-je ma már 52 éves, ennek ellenére valószínűleg még mindig simán beleférne a sorozatban hordott pincérnőruháiba. Jennifer Aniston köztudottan nagy hangsúlyt fektet az egészségére és ez látszik is rajta. Egészségesen táplálkozik, sokat sportol, és a mentális egészségére is odafigyel – egy igazi példakép, akit szerencsére nem ragadott el Hollywood csillogó örvénye. Aniston azért a szórakozást sem veti meg, és néha egy-két pohár ital is belefér, az InStyle magazinnak pedig azt is elárulta, hogy melyek a kedvenc koktéljai!

Ha alkoholról van szó, Jen kerüli az ’egzotikus’ koktélokat, nála a biztos pont a Margarita koktél, szigorúan cukor nélkül, emellett pedig a dirty martini a kedvence.

Amikor valaki megkérdezi, hogy szeretnék-e egy áfonyás-kókuszus-uborkás-fűszeres vagy hibiszkuszos valamit, akkor a válaszom az, hogy köszönöm, nem! Klasszikus ízlés, mindenféle sallangtól mentesen

ezért szeretjük Jent! Azonban a mértékletesség is fontos számára, maximum két-három pohárral gurít le, többet nem.

Emellett az interjúban Jen a 15-15-15 módszerről is beszélt. „Tavaly ősszel megsérültem, így csak Pilates-ezni tudtam, amit imádok. De hiányzott az a fajta izzadás, amikor mindent beleadsz. Így visszatértem a 15-15-15 edzésemhez, vagyis 15 perc spinning, ellipszis, majd futás” – mesélte Aniston. „Szükségem van valamilyen mozgásra, még ha az csak 10 perc a trambulinon.”

Ilyen egy sztár, aki a földön él!

Forrásunk volt


További híreket itt találsz Jenniferről:

Címlapkép: Warner Bros. Studios

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...