Jennifer Aniston olyat tett, amitől felrobbant az internet

A színésznő nagy lépésre szánta el magát, aminek több millió rajongója örülhetett. 

Jennifer Aniston soha nem volt az a fajta sztár, aki 5 percenként posztolgat a közösségi média oldalaira, hiszen sem hivatalos Facebook, sem pedig Instagram oldala nem volt. Mostanáig!Tegnap Jennifer megérkezett az Instára, ráadásul rögtön egy olyan fotóval, amire évek óta várnak a legnagyobb Jóbarátok-fanok.

Azt már régóta tudjuk, hogy volt egy vacsora, amin a 6 főszereplőt megformáló mindegyik színész részt vett, de eddig sajnos csak olyan képeket posztoltak a világhálóra, amin csak hárman, "Joey", "Monica" és "Rachel" szerepelnek. Jennifer első kitett fotóján azonban, mindannyian ott vannak, tehát teljes a csapat.

Az internetet kis híján felrobbantotta Aniston megjelenése az Instagramon. Első posztja kevesebb mint 24 óra alatt, közel 9 millió lájkot kapott, ami elképesztő. (Összehasonlításképpen, az eddiglegtöbb kedvelést kapott kép, amin egy tojás szerepel, 54 millió kedvelésnél jár jelenleg. Ezt január óta gyűjtögeti.)

Remélhetőleg Jennifer következő posztjában azt is megmutatja, mit fogyasztottak azon a bizonyos vacsorán. Az tuti, hogy „Monica” főzött és „Joey” ette meg az utolsó falatokat.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Instagram

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...