Sokakat megbotránkoztat majd ez az új, piros jégrém

A nyár a jégkrémek időszaka, ezért ilyenkor minden cég előrukkol a saját hűsítő nyalánkságával. Még akkor is, ha az adott cég éppenséggel nem fagylaltot, hanem majonézt és egyéb szószokat gyárt.

Furcsa jégkrémet dob piacra egy amerikai szószgyártó cég: a French's vállalat pirosra festi a pálcikás finomságot, mégpedig nem eperrel. A limitált kiadású fagylalt ugyanis ketchupból készül. Bizony, jól hallottuk: ketchupból. Hiszen kinek ne futott volna át az agyán soha, hogy „persze, jó ez a ketchup a hotdogon, de mennyivel jobb lenne egy jégkrémben?”

Fotó: French's/McCormick & Company, Inc.

Limitált kiadás, és nem kapunk belőle

Az akció természetesen nem nálunk, hanem a tenegerentúlon történik, bár őszintén nem biztos, hogy sok mindenről lemaradunk, tekintve a saját hagyományosabb, eper-csoki-vanília szentháromságban összefoglalható fagyiízlésünket.

Kanadában viszont a kíváncsiak június 24-ig kóstolhatják meg a jégkrémet, amit bizonyos pop up helyeken osztogatnak.

Édes, sós, paradicsomos

A két márkanagyágyú, a French's és a Happy Pops kollaborációjából született meg a pálcikás jégkrém, ami 100%-ban kanadai paradicsomot és organikus nádcukrot egyesít egy „kellemesen kiegyensúlyozott, sós-édes és paradicsomos” ízű nyalánkságban.

Imádok innovatív finomságokat megalkotni, amelyek Kanada sokszínű ízlésének is bejönnek

– nyilatkozta a Happy Pops-alapító, Leila Keshavjee.

Jótékonyság is kötődik az akcióhoz, ugyanis a Frenchsicle (szójáték: French+popsicle, azaz a cégnév+jégkrém angolul) másik megálmodója, az amerikai szószgyártó vállalat minden elajándékozott jégkrém után két étkezést adományoz a Kanadai Élelmiszerbanknak.

Forrásunk volt.


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...