Sokakat megbotránkoztat majd ez az új, piros jégrém

A nyár a jégkrémek időszaka, ezért ilyenkor minden cég előrukkol a saját hűsítő nyalánkságával. Még akkor is, ha az adott cég éppenséggel nem fagylaltot, hanem majonézt és egyéb szószokat gyárt.

Furcsa jégkrémet dob piacra egy amerikai szószgyártó cég: a French's vállalat pirosra festi a pálcikás finomságot, mégpedig nem eperrel. A limitált kiadású fagylalt ugyanis ketchupból készül. Bizony, jól hallottuk: ketchupból. Hiszen kinek ne futott volna át az agyán soha, hogy „persze, jó ez a ketchup a hotdogon, de mennyivel jobb lenne egy jégkrémben?”

Fotó: French's/McCormick & Company, Inc.

Limitált kiadás, és nem kapunk belőle

Az akció természetesen nem nálunk, hanem a tenegerentúlon történik, bár őszintén nem biztos, hogy sok mindenről lemaradunk, tekintve a saját hagyományosabb, eper-csoki-vanília szentháromságban összefoglalható fagyiízlésünket.

Kanadában viszont a kíváncsiak június 24-ig kóstolhatják meg a jégkrémet, amit bizonyos pop up helyeken osztogatnak.

Édes, sós, paradicsomos

A két márkanagyágyú, a French's és a Happy Pops kollaborációjából született meg a pálcikás jégkrém, ami 100%-ban kanadai paradicsomot és organikus nádcukrot egyesít egy „kellemesen kiegyensúlyozott, sós-édes és paradicsomos” ízű nyalánkságban.

Imádok innovatív finomságokat megalkotni, amelyek Kanada sokszínű ízlésének is bejönnek

– nyilatkozta a Happy Pops-alapító, Leila Keshavjee.

Jótékonyság is kötődik az akcióhoz, ugyanis a Frenchsicle (szójáték: French+popsicle, azaz a cégnév+jégkrém angolul) másik megálmodója, az amerikai szószgyártó vállalat minden elajándékozott jégkrém után két étkezést adományoz a Kanadai Élelmiszerbanknak.

Forrásunk volt.


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Legújabb receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...

Medvehagymás sós rúd

Kívül enyhén roppanós, belül mégis eszméletlenül omlós sós rudak várnak, karakteres medvehagymával megspékelve. Utolsó pillanatos vendégvárónak tökéletes, ugyanis nem kell ...

Spenótos-fetás sajtos masni

Görög ízvilág ihlette ezt a gyors házi sajtos masnit: a kész leveles tésztába spenótos-fetás tölteléket kenhetünk. Itt azonban még nem fogynak el a jó dolgok: a fonatokra plusz reszelt ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezeket a sonkákat ne vedd meg a boltban, mert megbánod

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) idén sem hagyja magára azokat a vásárlókat, akik nehezebben igazodnak el a széles választékú sonkakínálatot nézegetve. Összegyűjtötték, mi mindenre kell figyelni, hogy a lehető legjobb minőségű, valóban jóízű sonkák kerüljenek az ünnepi asztalra!

Top Receptek

Egyszerű sajttekercs

A vendégségek koronázatlan királynője a hidegtál. Mindenféle húskészítményt, sajtokat és kencéket szervírozhatunk egy tálcán. A sajttekercs egy keveréke ezeknek, hiszen sajt, sonka, ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!