Jeges kávékoktélok a forró nyári napokra

A Nespresso kávészakértői három különleges, mégis egyszerű kávékoktélt alkottak, hogy a forró nyári napokon hűsítő, jeges formában is élvezhessük kávéőrleményeiket.

Az erőteljes aromajegyeket képviselőRistretto, a kifinomultBukeelaka Ethiopiaés az édesVaniliokapszulákkal komponált italok között minden kávérajongó megtalálhatja saját ízvilágát. A koktélok kiegészítő alapanyagai a gyömbér, a koriander és a juharszirup, melyek tökéletesen kiemelik a hozzájuk párosított kávéőrlemények jellegzetességeit. A hűtött koktélok fogyasztását a nap bármely pillanatára ajánljuk.

JEGES RISTRETTO

Ez az egyszerű jegeskávé recept frissítő módon hangsúlyozza aRistrettoerőteljes aromáit. A még kifinomultabb ízek eléréséért adjon hozzá gyömbért, amely kiemeli a gyümölcsös ízjegyeket, valamint a kávé kellemes keserűségét.

Eszközök:

Pure Recipe pohár

  1. lépés - 3 jégkocka
  2. lépés - 40 ml Ristretto kávé
  3. lépés - 90 ml víz vagy tej

Tedd különlegessé!

Tegyél a tetejére két szelet gyömbért.

JEGES BUKEELA KA ETHIOPIA

Ez az egyszerű és frissítő jegeskávé recept kihangsúlyozza a Bukeelaka Ethiopiakifinomult aromáit. A még izgalmasabb ízvilág eléréséhez enyhén fűszerezze meg őrölt korianderrel, amely felerősíti a kávé virágos jegyeit.

Eszközök:

Pure Recipe pohár

  1. lépés - 3 jégkocka
  2. lépés - 40 mlBukeelaka EthiopiaLungo kávé
  3. lépés - 90 ml víz vagy tej

Tedd különlegessé!

Adj hozzá egy csipetnyi őrölt koriandert.

JEGES VANILIO

Ez az egyszerű jegeskávé recept kihangsúlyozza aVanilio kifinomult, édes aromáit, miközben frissítő élményt nyújt. A még ínyencebb ízvilágért adjon hozzá egy kevés juharszirupot, amely lággyá és különlegessé varázsolja az italt.

Eszközök:

Pure Recipe pohár

  1. lépés - 3 jégkocka
  2. lépés - 40 ml Vanilio kávé
  3. lépés - 90 ml hideg tejhab

Tedd különlegessé!

Adj hozzá 1/2-1 evőkanál juharszirupot.

További jeges receptekért látogass el a Nespresso oldalra!

A Nespresso-ról röviden

A Nestlé Nespresso SA úttörő és iránymutató tevékenységet végez a legmagasabb minőségű, prémium adagolt kávék piacán. A több mint 64 országban, mintegy 12 000 munkatárssal működő Nespresso székhelye a svájci Lausanne-ban található. A vállalat kiskereskedelmi hálózata 2015-ben több mint 450 exkluzív Boutique-ból állt. További információt a Nestlé Nespresso vállalati weboldalán találsz.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...