Játssz és nyerj a Família tésztával!

Szereted a fenséges tésztaételeket? A Famíliatészta nagyszerű nyereményjátékán most 3 szerencsés nyertes 1-1, 10.000 Ft értékű tésztacsomaggal lehet gazdagabb.

Játssz és nyerj!

Ha szeretnéd megnyerni a 3 darab, 10.000 Ft értékű tésztacsomag egyikét a Famíliatésztától, nem kell mást tenned, mint válaszolni egy kérdésre, a helyes megfejtést pedig elküldeni a jatek@nosalty.hu e-mail-címre 2013. március 24-én éjfélig. Sorsolás: 2013. március 25-én! Az e-mail elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A játék kérdése

Hány kilogramm kell a Família Fodros nagykocka tészta kerti javakkal pirítva Tupperware módra recept elkészítéséhez? A választ a Famíliatészta Facebook-oldalán könnyen megtalálod!

A: 0,4 kg B: 0,5 kg C: 0,7 kg D: 0,8 kg

Együtt a Família tészta és a Tupperware

Nagyszabású együttműködési megállapodást kötött az év elején a mezőberényi Famíliatészta Kft. és az egyik legjelentősebb, minőségi edényeket és konyhai felszereléseket forgalmazó cég, a Tupperware.

A két cég közös munkájának eredményeként 2013-ban a mezőberényi vállalkozás biztosítja majd a Tupperware rendezvényeihez a minőségi alapanyagokat. A Famíliatészta Kft. termékei csomagolásán is jelzi, hogy partnere a Tupperware, így a legszélesebb vásárlóréteg értesülhet majd a szakmai együttműködésről.

A Famíliatészta Kft. emellett egyéb módon is kedveskedik vevőinek. Kifejezetten Tupperware módra elkészített ételekhez adnak útmutatást Prohászka Béla olimpiai aranyérmes, Venesz-díjas mesterszakács receptjei, amelyek közül az elsőt, a Fodros nagykocka címkéjén januártól olvashatják a vásárlók. (x)

A Família tésztával itt ismerkedhetsz meg! >>

Legújabb receptek

Vegán hamburgerzsemle

Ha a hamburgert egy új szintre szeretnénk emelni, akkor ideje házilag készíteni a bucit. Illetve most az érzékenyeknek is kedvezünk, ugyanis egy tej- és tojásmentes buci receptet hoztunk.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...