Játssz és nyerj a Parmalattal!

Használd a jól bevált Parmalat tejszíneket, készítsd el velünk a krémes finomságokat, és nyerd meg a sütéshez vagy főzéshez használható Moulinex rúdmixerek egyikét!  

Véget ért a Parmalat nyereményjátéka!

A szerencsés nyertesek névsora ide kattintva olvasható!

A játékhoz itt találsz segítséget!

A finom étel titka: a minőségi hozzávaló

Nem készülhet minőségi étel gondosan kiválasztott alapanyagok nélkül, ezért ajánljuk krémes ételeinkhez a Parmalat hab- és főzőtejszínt. A tejszín, melynek legfontosabb összetevője a tej, s melynek minőségét a Parmalat márka biztosítja, tökéletes választás a krémes-habos élvezetekhez.

A tejszíneknek számos variációjuk létezik, amelyek zsírtartalmukban, állagukban vagy koncentrációjukban különböznek. Különlegességüket az adja, hogy sokszínű, mégis egyszerű összetevői ételeinknek. A hagyományos, kiadós ételeket könnyedebbé teszik, és lágy érzést keltenek szánkban, sőt, az sem számít, hogy sós ételekhez használunk főzőtejszínt vagy édes ételekhez habtejszínt - a Parmalat mindig tökéletes eredményt nyújt.

Főzőtejszínnel ételeinket dúsíthatjuk és garantáltan krémes állagot érhetünk el, míg a habtejszínnel kifogástalan keménységű habot készíthetünk. Ismered már a tejszínes gasztronómiai élmények apró titkait? Íme a Parmalat, mely most megosztja veled a legjobbakat...

1. Krémlevesek

Öntsünk hozzá főzőtejszínt és habosítsuk botmixerrel, melynek hatására a leves dúsabb, mégis lágyabb lesz.

2. Tejszínes szószok

A selymesebb állag eléréséhez főzőtejszínünket sűrítsük kevés liszttel, majd a mártáshoz keverve forraljuk össze.

3. Rakott ételek

Ha ízesített, tejszínes szószainkat tojással felverjük, eddigi kiadós ételeink lazább állagúvá, könnyebbé válnak.

4. Krémes sütemények

A cukorhoz és pudingporhoz kevert habtejszín zsírtartalma miatt a krém állaga lágyabb, íze édesebb lesz.

5. Muffinok

A tejszín zsírtartalma itt nem csak a tészta elkeverését segíti, de a végeredményt is lazábbá, omlósabbá teszi.

6. Palacsinta

Ha nehéz, lisztes tésztába habtejszínt keverünk, könnyedebb szerkezetű, selymesebb állagú palacsintatésztát kapunk.

További Parmalat tippekért kattints ide>>

Moulinex típusú Powermix kézimixert nyertek:

Pintér IstvánnéFórizs BettinaTömöry CsabánéFazekas SándornéBarta Katalin

Moulinex típusú Slimforce rúdmixert nyertek:

Mucsi AndreaKanyó EszterHegedűs LauraVér ÁgotaGór-Nagy Andrea

Mindenkinek szívből gratulálunk, a nyerteseket emailben értesítjük!

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Baileys-es bonbon

Tavaly gasztro ajándéknak készült, de szaloncukor helyett is bátran elkészíthetjük! Nem kifejezetten ügyesség vagy gyakorlat kell hozzá, sokkal inkább türelem.

Kókuszos-dióhabos csiga

A kókuszos sütemények nagy kedvencek nálunk, így ez az egyszerű csiga is. A sütőporos tésztába került némi túró, melytől finom és puha marad pár napig, persze csakis, ha marad ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...