Kolbásztusa, tepertőfesztivál és Vince-nap adja a januári programok legfinomabb falatjait

Azt már most bizton állíthatjuk, hogy 2025-ben sem fogtok gasztroprogramok nélkül maradni, ugyanis máris hozzuk az év első ajánlóját! Januárban főszerepben a disznótorosok lesznek, így a téli napok még elsősorban a malacságok híveinek kedveznek, de forralt borozásból sem fogtok hiányt szendvedni.

Az új év is remek gasztroeseményeket tartogat számotokra, és ki ne akarna új ízélményekkel gazdagodni 2025-ben? A január sem lesz unalmas, ugyanis országszerte várnak a disznotorosok, kolbászfesztiválok, borvacsorák és Vince-nap alkalmából szervezett gasztronómiai kirándulások.

Kattints a galériára, és ismerkedj meg a januári gasztroprogramokkal!

Hogyan süssünk disznótorost

Számos praktika keletkezett a kidurranás mentes hurkasütés rejtelmeiről, de vajon mi bizonyul valóban bombabiztosnak? Kipróbáltunk mi is jó néhány tippet és trükköt, és most ...

Gyümölcsös-fűszeres forralt bor

A fagyos téli hónapok és az ünnepi készülődés elképzelhetetlen forralt bor nélkül, amit házilag is érdemes elkészíteni. Az otthoni verzió előnye a költséghatékonyság mellett, ...

Véreshurkás skót tojás

Oké, lehet hogy nem parmezános polentával kellene tálalni, mert így elég durva kaja, de salátával, vagy kihűlve karikára szeletelve szendvicsnek isteni! Egy dologra kell nagyon figyelnünk, ...


Még több érdekesség, hír és okosság neked:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

„Ha valaki heti egyszer eszik húst, az már elismerést érdemlő...

Molnár Dávid hétköznap a 24.hu újságírója, hétvégén azonban vegán cukrásszá avanzsál, desszertkölteményeit, amelyek megszólalásig hasonlítanak az „eredeti”, nem vegán változatra pedig Instagram-oldalán és blogján osztja meg. Január hosszú évek óta a vegán táplálkozás hónapja, ennek apropóján beszélgettünk Molnár Dáviddal a vegán sütés-főzés rejtelmeiről.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...