Jamie Oliver szerint így készül a tökéletes buggyantott tojás

Az ismert sztárséf, Jamie Oliver elárulta, hogyan lesz tökéletes a buggyantott tojás.

A buggyantott tojás sokak mumusa, hiszen nem éppen könnyű az elkészítése. Szerencsére rengeteg praktika létezik, mellyel kicsit egyszerűbb lehet megcsinálni. Most Jamie Oliver osztotta meg YouTube-csatornáján a tökéletes buggyantott tojás összehozásának tippjeit.

Az egyetlen módja annak, hogy tökéletes legyen a buggyantott tojás, az az, ha nagyon-nagyon friss tojásokat használsz

– mondta, majd hozzátette, először forraljuk fel a vizet, majd vegyük le a tűzről, és amikor abbahagyta a bugyogást, akkor engedjük bele a tojásokat.

Van, aki azt mondja, hogy tegyünk ecetet is a vízbe, de miért? Igen, megkeményíti a tojást, de így ecetszagú lesz, szóval én azt mondom, felesleges.

A sztárséf még hozzátette, hogy 3 perc alatt lesz tökéletesen lágy a buggyantott tojásunk.

Kipróbálod majd?

Forrásunk volt.


Még több érdekesség:

Legújabb receptek

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

A legegyszerűbb sajtos rúd

Nagyon finom és nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető vendégváró. Érdemes egyszerre két adagot sütni belőle, mert gyorsan fogy. A tetejére sajt helyett lehet szezámmagot, köménymagot, ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!