A buggyantott tojás sokak mumusa, hiszen nem éppen könnyű az elkészítése. Szerencsére rengeteg praktika létezik, mellyel kicsit egyszerűbb lehet megcsinálni. Most Jamie Oliver osztotta meg YouTube-csatornáján a tökéletes buggyantott tojás összehozásának tippjeit.
Az egyetlen módja annak, hogy tökéletes legyen a buggyantott tojás, az az, ha nagyon-nagyon friss tojásokat használsz
– mondta, majd hozzátette, először forraljuk fel a vizet, majd vegyük le a tűzről, és amikor abbahagyta a bugyogást, akkor engedjük bele a tojásokat.
Van, aki azt mondja, hogy tegyünk ecetet is a vízbe, de miért? Igen, megkeményíti a tojást, de így ecetszagú lesz, szóval én azt mondom, felesleges.
A sztárséf még hozzátette, hogy 3 perc alatt lesz tökéletesen lágy a buggyantott tojásunk.
Kipróbálod majd?
Még több érdekesség: