Miközben a gasztronómiai világ Lyonra veti vigyázó szemeit, azalatt itthon is pörögnek a hírek, nem is akármilyen hírek! Egy friss közlemény szerint jön a Jamie Magazine magyar kiadása!
Arcom a hír hallatán:
A Mediainfó úgy tudja, hogy az első szám március végén jön a Libri-Shopline Kiadói csoport gondozásában. 100 oldalnyi prémium minőségű tartalomra számíthatunk, és csakúgy, mint az eredeti kiadásnál, úgy a magyar vonatkozás tekintetében is együttesen kívánják megszólítani mind a női, mind pedig a férfi olvasókat.
Hajós Szandra, az újdonsült lap főszerkesztőjének szavai arra engednek következtetni, hogy nem igen fognak változtatni a tematikán sem: több lesz mint egy receptgyűjtemény, hiszen helyet kapnak majd az utazás és életmód témakörében íródott cikkek is. Mindehhez valószínűleg megtartják az eredeti papírt, amit én imádok (ez a matt, kartonhatású csoda), és természetesen némi saját tartalmat is hozzácsapnak a nemzetközi licenszhez.
Én tényleg izgatottan várom, mert ha valaki azt mondaná, hogy csupán egyetlen magazinra fizethetek elő hátralevő életemben, akkor az a Jamie lenne. Elképesztően friss, mai tartalmakat adnak, izgalmas receptekkel. Ez utóbbi alatt azt értem, hogy zseniálisan találják meg azokat a csavarokat, amivel a "hétköznapi" ételeket valóban fel lehet dobni. Nem titkoltam sosem, hogy én rengeteg inspirációt nyerek belőlük, és bízom benne, hogy a magyar kiadásban is érvényesülni fognak ezek a szerethető tulajdonságok. Elképzelhető, hogy többé nem kell annyira elvetemültnek lennem, hogy minden hónapban 2690 magyar forintot adjak ki azért, hogy a lapozgathassam a brit kiadású Jamie Magazine legújabb számát? Így legyen!