Jamie Oliver és Gordon Ramsay is az elhunyt séfet búcsúztatja

Kedden érkezett a hír, hogy Az Amerikai mesterszakács című műsor ausztrál verzióját vezető Jock Zonfrillo sztárséf tragikus hirtelenséggel elhunyt.

46 éves korában meghalt Jock Zonfrillo, a MasterChef (magyarul: Amerikai mesterszakács) című főzőműsor ausztrál változatának műsorvezetője – írja az Index cikke.

Így búcsúztatta Jamie Oliver és Gordon Ramsay az elhunyt séfet

A BBC értesülései szerint a sztárséfet hétfőn holtan találták melbourne-i otthonában.

A rendőrség azóta már közleményben közölte, hogy nincs jele idegenkezűségnek, azonban a halál oka egyelőre még ismeretlen. Zonfrillót felesége és négy gyermeke gyászolja.

Jock Zonfrillo séf még 2000-ben költözött Skóciából Ausztráliába, ahol több sikeres éttermet is nyitott, ám mind közül az Orana nevű volt a leghíresebb. A skót származású séf karrierje azonban elég változó volt, az említett étterem 2020-ban például több millió dolláros adóssággal zárt be. 

Jamie Oliver és Gordon Ramsay is megemlékezett Zonfrillóról

A séf Az ausztrál mesterszakácsban is szerepelt, melynek évadpremierje éppen halálának napján került volna adásba, a tragédia miatt azonban elhalasztották a műsor bemutatóját. 

Az ismert séfet kollégái, Jamie Oliver és Gordon Ramsay is elbúcsúztatták. 

Jamie Oliver egy Zonfrillóval közös képet osztott meg közösségi oldalán, ahol az alábbiakat írta: „Sokkot kaptam, amikor megtudtam, hogy meghalt. A legjobb idők voltak, amikor együtt dolgoztunk A mesterszakács forgatásán” – írta.

Ramsay pedig Twitter-oldalán emlékezett meg barátjáról: „Minden percét élveztem a közösen töltött időnek A mesterszakács forgatásán”.

Forrásunk volt.


Ezek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...