Megorroltak a nézők Jamie Oliverre új főzőműsora miatt

Nemrég indított új főzőműsort a sztárséf, mely cseppet sem nyerte el a nézők tetszését.

Jamie Oliver az egyik legnépszerűbb séf a világon, így azt gondolhatnánk, amihez csak hozzányúl gasztrotémában, az arannyá válik. Sajnos úgy tűnik, ez nem teljesen igaz, ugyanis legújabb főzőműsora, melyben airfryerrel készült ételeket készít, igencsak megosztotta a rajongóit.

Jamie Oliver az első adásban egy igazán kompakt menüt tett össze. Currys sült csirkét, sajtos és metélőhagymás pogácsát, valamint „Sült Alaszka” nevű desszertet készített a forrólevegős sütőben.

Jamie most megmutatja nekünk, hogyan párosíthatjuk a gasztrotudásunkat a legújabb konyhai őrülettel, miközben finom ételeket mutat be innovatív módszerekkel, hogy a legtöbbet hozzuk ki a forrólevegős sütőnkből

– hangzik el a főzőműsor felvezetésében.

A nézők azonban többen kiakadtak a főzőműsor koncepcióján, és ennek hangot is adtak a közösségi médiában: „Mi lesz a következő? James Martin mikrohullámú sütővel? Rick Stein lassú főzővel? Ez a főzőműsor egy vicc!” – írta az egyikük. Egy másik gúnyosan megjegyezte, hogy Jamie bizotsan szakácskönyvet is kiad majd a témában.

Elvétve azért akadtak pozitív hozzászólások is, melyek szerint kifejezetten hasznos, hogy Jamie segít bemutatni a különböző praktikákat az airfyerrel kapcsolatban.

Neked mi a véleményed arról, hogy egy profi szakács airfryert használ?

Forrásunk volt.


Még több Jamie Oliver:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...