Megorroltak a nézők Jamie Oliverre új főzőműsora miatt

Nemrég indított új főzőműsort a sztárséf, mely cseppet sem nyerte el a nézők tetszését.

Jamie Oliver az egyik legnépszerűbb séf a világon, így azt gondolhatnánk, amihez csak hozzányúl gasztrotémában, az arannyá válik. Sajnos úgy tűnik, ez nem teljesen igaz, ugyanis legújabb főzőműsora, melyben airfryerrel készült ételeket készít, igencsak megosztotta a rajongóit.

Jamie Oliver az első adásban egy igazán kompakt menüt tett össze. Currys sült csirkét, sajtos és metélőhagymás pogácsát, valamint „Sült Alaszka” nevű desszertet készített a forrólevegős sütőben.

Jamie most megmutatja nekünk, hogyan párosíthatjuk a gasztrotudásunkat a legújabb konyhai őrülettel, miközben finom ételeket mutat be innovatív módszerekkel, hogy a legtöbbet hozzuk ki a forrólevegős sütőnkből

– hangzik el a főzőműsor felvezetésében.

A nézők azonban többen kiakadtak a főzőműsor koncepcióján, és ennek hangot is adtak a közösségi médiában: „Mi lesz a következő? James Martin mikrohullámú sütővel? Rick Stein lassú főzővel? Ez a főzőműsor egy vicc!” – írta az egyikük. Egy másik gúnyosan megjegyezte, hogy Jamie bizotsan szakácskönyvet is kiad majd a témában.

Elvétve azért akadtak pozitív hozzászólások is, melyek szerint kifejezetten hasznos, hogy Jamie segít bemutatni a különböző praktikákat az airfyerrel kapcsolatban.

Neked mi a véleményed arról, hogy egy profi szakács airfryert használ?

Forrásunk volt.


Még több Jamie Oliver:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...