Jaj, de jó a habos sütemény!

Nemcsak mogyoró, alma és citrom is van a tetején!

Habos mogyorós szelet

Ez a recept "diós habos szelet " néven anyukámtól maradt ránk. Gyakran sütötte, nagyon szerettük. Most annyit változtattam rajta, hogy nem dióval, hanem mogyoróval készítettem. ...

Almás-habos kocka

Családi és baráti körben is igen szép számú hódolótáborral rendelkezik ez a remek sütemény. Hosszú évek óta készítem, különösen őszi vagy téli vasárnapi süteményként. Alapja ...

Citromos-habos sütemény

Nagyon szeretek minden citromos ételt, legyen az sós vagy édes, de ez az egyik kedvencem. Nagyon finom, friss citromíze van. Az elkészítéséről fázisképeket itt találtok.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...