Itt a válasz, hogyan tervezd a ruhádat az ebédedhez úgy, hogy látványorgiába torkolljon az egész

Egyikük fotós, másikuk stylist. Ami pedig közös bennük, az a hibátlan művészi szemlélet és a szenvedélyes szerelemük az ételek iránt. Matchy matchy!

A San Fransiscóban élő fotós, Kelsey McClellan és az Ohióból származó stylist, Michelle Maguire fotósorozata azokra a részletekre hívja fel a figyelmet, amiket ha igazán jó szemed van, te is láthatsz nap mint nap az utcán. Kollaborációjukból született fotókat azok az emberek inspirálták, akik a buszmegállóban, parkban, piacon vagy egy étteremben esznek, és ruhájuk részletei pontosan és művészien illeszkednek a kezükben lévő étel színéhez, formájához és textúrájához.

A Wardrobe Snack névre keresztelt fotósorozatuk egy zen-szerű állapotot hívnak elő a befogadókból, hiszen a képeken szereplő ételek és ruhák olyan harmóniában állnak egymással, hogy a tökéletesen és összehangoltan megválasztott élelmiszerek, a szemérmesen felhúzott ing,- és pullóverujjak és azok színei, textúrái képtelenek nem működésbe léptetni a koncepciót.

„Egyes ételek, például a szicíliai pizza, a kedvenc ételeink közé tartoznak, míg mások egyszerűen csak a megjelenésükkel, vagy nosztalgikus okokból vettek le a lábunkról" - meséli Michelle. "A legszórakoztatóbb része a folyamatnak mégis az, amikor azon tanakodunk, hogy vajon melyik étel marad ehető a fotózás végére" - teszi hozzá Kelsey.

A két barát egyébként jó pár éve, Jeni Britton Bauer Splendid Ice Creams szakácskönyvének fotózásán találkozott először, azóta pedig már több különböző személyes projekten is dolgoztak együtt annak ellenére, hogy 2500 mérföldnyi távolságra élnek egymástól.

És ezt olvastad már ízHUSZÁR magazinon?

Alan Sailer fotós képein kirobbanóan csodálatossá válik minden fogás

[via Another]

Legújabb receptek

Vegán csokis babka

Ha egy isteni foszlós kalácsra vágyunk, méghozzá jó csokisan, akkor itt a tuti recept! Tej- és tojásmentes, így az érzékenyek is bátran fogyaszthatják!

Vegán almás pite

Egy klasszikus süteményt, az almás pitét készítjük el teljesen vegán módon. Ebben a videóban lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan készíthetsz szaftos, fűszeres tölteléket és ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 élelmiszer, amit nem mosol meg, pedig nem ártana

A főzés nulladik lépése az alapanyagok megmosása: így gondoskodhatunk arról, hogy az étel nemcsak finom, de biztonságosan fogyasztható is lesz. Vannak egyértelmű esetek, az alábbiak nem ezek közé tartoznak: nézzük, mit kell még a csap alá tartani!

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...