Itt az újvonalas kávézótrend, ahol méregdrága kézműves latte helyett instant kávé és forróvíz vár

DIY kávé egy kávézóban? Ha épp Torontóban jársz, és van nálad egy zacsi Nescafé, te is kipróbálhatod!

Toronto legújabb kávézójában mindent megtalálsz, amit egy ilyen helytől elvársz. Ingyenes wifi, rengeteg konnektor, hogy ne merüljön le a telefonod, menő berendezés. Egy valami hiányzik azonban: a barista. A vendégeknek magukkal kell vinniük saját kávéjukat, instant formában, és a kávézóban csak forró vizet kapnak hozzá - írja az Eater.

A Nescafé Toronto legfelkapottabb környékén megnyitotta Cafe Taproom nevű pop-up kávézóját. A "tap" szó angolul csapot jelent, és valóban, az ide betérők saját instant kávéjukat sörcsapokra emlékeztető eszközzel tölthetik fel.

A kávézóba való belépésnek egy instant kávés tasak felmutatása a feltétele.

Nincsenek bonyolult menük, drága kávécsodák és borravalóval sem kell számolni.

Ebben az új kávézóban a konkurensek is megkapják a magukét. A Taproomban a kávénkat saját elírt keresztnevünkkel díszített papírpohárból hörpinthetjük fel - úgy, ahogyan ezt a Starbucksban megszokhattuk.

Ezt olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?

Jane Austen kézműves sörétől tuti, hogy még Mr. Darcy is jobb kedvre derült volna

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...