Az új Óvatos Duhaj különlegességét az adja, hogy az Ale típusú sör együtt érlelődik a lédús málnából készülő gyümölcslével, ennek végeredménye pedig egy kirobbanóan gyümölcsös íz.
Magyarországon is egyre népszerűbbek a gyümölcsös sörök, melyek szinte egyidősek az emberiséggel. Kínában és Egyiptomban talált, több ezer éves sörmaradványokból is kimutatható, hogy bogyókkal és datolyával is ízesítették a korabeli söröket.
A Soproni ebben a kategóriában is élen jár, hiszen a Soproni Óvatos Duhaj Meggy hihetetlen sikere után itt van az új málnás sörkülönlegesség, egy újabb pirosgyümölcsös variáns. Ami igazán különleges ebben a sörben, hogy nem csak az kedveli meg, aki szereti a sört. Hiszen az első kortynál felismerhetőek a komlós és sörös jegyek, de hamarosan átjár minket a málna egyszerre édes és enyhén fanyar íze, érezni a valódi természetességet.
Sopron Óvatos Duhaj Meggyel készült sütink, készítsd el Málnással!
Hogyan tehetjük még különlegesebbé az esténket és a Soproni Óvatos Duhaj Málna Ale-t? Fogyasszunk a sörkülönlegesség mellé előételként kemény sajtot, fő ételként sajtos rizottót, végül pedig mascarponés vagy túrós édességet.Ha többet szeretnél megtudni a sörkülönlegességek és az ételek párosításáról, a Soproni gasztro oldalán számos tippet és receptet találsz!