Itt az új kedvenced az otthonlét alatt – isteni gyümölcsös finomság, ami jókedvre derít

A jó idő közeledtével megérkezett az új felsőerjesztésű, szűretlen Soproni Óvatos Duhaj Málna Ale, ami bearanyozza majd az otthon töltött napokat. (x)

Az új Óvatos Duhaj különlegességét az adja, hogy az Ale típusú sör együtt érlelődik a lédús málnából készülő gyümölcslével, ennek végeredménye pedig egy kirobbanóan gyümölcsös íz.

Magyarországon is egyre népszerűbbek a gyümölcsös sörök, melyek szinte egyidősek az emberiséggel. Kínában és Egyiptomban talált, több ezer éves sörmaradványokból is kimutatható, hogy bogyókkal és datolyával is ízesítették a korabeli söröket.

A Soproni ebben a kategóriában is élen jár, hiszen a Soproni Óvatos Duhaj Meggy hihetetlen sikere után itt van az új málnás sörkülönlegesség, egy újabb pirosgyümölcsös variáns. Ami igazán különleges ebben a sörben, hogy nem csak az kedveli meg, aki szereti a sört. Hiszen az első kortynál felismerhetőek a komlós és sörös jegyek, de hamarosan átjár minket a málna egyszerre édes és enyhén fanyar íze, érezni a valódi természetességet.

Sopron Óvatos Duhaj Meggyel készült sütink, készítsd el Málnással!

Hogyan tehetjük még különlegesebbé az esténket és a Soproni Óvatos Duhaj Málna Ale-t? Fogyasszunk a sörkülönlegesség mellé előételként kemény sajtot, fő ételként sajtos rizottót, végül pedig mascarponés vagy túrós édességet.Ha többet szeretnél megtudni a sörkülönlegességek és az ételek párosításáról, a Soproni gasztro oldalán számos tippet és receptet találsz!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Savanyú káposztás csirkecomb

Egyszerű, mégis ünnepi hangulatba ringató húsétel az alábbi, ami karakteres ízeivel garantáltan sokak szívébe belopja majd magát. A csirkecombok elképesztően szaftosra sülnek a fanyar ...

Narancsos pepita szelet

Egy toszkán narancstorta és az angol battenberg sütemény receptje ihlette ezt az ínycsiklandó extrán narancsos, így az ünnepekre is tökéletesen illő süteményt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...