Itt a nyár, legyél te is a grill nagymestere - ezen a helyen mindent megtalálsz hozzá

A nyár nemcsak a meleget, de a grillszezont is elhozza magával, úgyhogy itt az ideje, hogy elkészítsd kedvenc falatjaidat a rácson. (x)

A kerti sütéshez-főzéshez szükséged van néhány eszközre és alapanyagra, de a legfontosabb, hogy úgy szakácskodj, ahogy mindig is szerettél volna.

Grill és gulyás

Ha grillt választasz, azt kell először eldöntened, hogy szén- vagy gázfűtést akarsz, attól függően, hogy a füstös ízeket szereted, vagy az fontos neked, hogy egyenletes legyen a hőmérséklet. De ha inkább gulyáspárti vagy, csak állványra és bográcsra lesz szükséged, no meg egy csipetnyi kreativitásra a fűszerezésnél.

Sülj, hús, sülj!

Sercegő kolbászok, piruló bélszínek, sistergő tarják... Ugye neked is összefut a nyál a szádban? Persze csirkét is megéri grillezni, sokak kedvence ez a hús, mert könnyen sül, nagyjából 10 perc kell a mellnek, és 20 a combnak, ha pedig bepácolod őket, még mennyeibb lesz. Fontos viszont, hogy a csirkét hidegen beolajozott, de már forró rácsra tedd!

Könnyű nyári falatok

A grillezésről elsősorban nem a hús jut eszedbe? Sebaj, már kaphatók kizárólag növényi alapanyagokból készült burgerek és grillsajtok, sőt steakek is. Vagy bedobnál egy céklaburgert, esetleg egy édesburgonya-puffancsot fetával? Akkor hevítsd a rácsot, hogy előcsalogasd a legínycsiklandóbb aromákat kedvenc ételeidből!

Gyere el az Auchanba, vagy keresd fel online áruházunkat, mert kínálatunkban mindent megtalálsz a kerti sütés-főzéshez. Légy a grillezés mestere!

címlapkép: Getty Images

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...