Itt a megoldás a sokakat idegesítő gumicukor-problémára

A legismertebb gumicukrokat most színek szerint csomagolja a HARIBO, így még véletlenül sem kell olyan medvét ennünk, amelyik nem kedvünkre való. 

Biztos ismeritek azt az érzést, amikor csak a barna vagy a piros drazsét, gumicukrot, bonbont voltatok hajlandóak megenni gyerekként. Sokunknález az kényszeresség az édességek kinézete és íze iránt később sem hagy alább.

A Haribo is felismerte ezt az égető megoldásért kiáltó problémát, és limitált gumicukrokkal lepte meg a márkanév hű követőit, méghozzá a szín és íz szerint különcsomagolt unalomig ismert és szeretett mackókkal.

Reméljük hozzánk is elérnek a különválogatott kis édességzacskók, amelyek a normál méretűnél kisebb, 75 grammos kiszerelésben hódítják meg az üzleteket. A következő, egytől egyig gyümölcsös ízek kapták meg a jogosultságot, hogy önállóan is képviseljék a híres gyártó ikonikus gumimacijait: eper, málna, citrom, narancs, alma és ananász.

A menő új design elkészítése mögött egyébként a híres gyártó eladási mutatóinak zuhanó tendenciája áll, ami egy ideje szorongatja a medvemacikat világhírig röpítő Haribo márkát.

via GIPHY

A kiélezett piaci verseny miatt döntöttek úgy, hogy egy igazi klasszikust varázsolnak új köntösbe, ami meg kell hagyni nagyon cukira sikerült. Azért, hogy az érdeklődést még tovább fenntartsák, nem is árulták el, meddig szerezhetjük be őket a különböző ízek kavarodása nélkül.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: iStock

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek