Itt a megoldás a sokakat idegesítő gumicukor-problémára

A legismertebb gumicukrokat most színek szerint csomagolja a HARIBO, így még véletlenül sem kell olyan medvét ennünk, amelyik nem kedvünkre való. 

Biztos ismeritek azt az érzést, amikor csak a barna vagy a piros drazsét, gumicukrot, bonbont voltatok hajlandóak megenni gyerekként. Sokunknález az kényszeresség az édességek kinézete és íze iránt később sem hagy alább.

A Haribo is felismerte ezt az égető megoldásért kiáltó problémát, és limitált gumicukrokkal lepte meg a márkanév hű követőit, méghozzá a szín és íz szerint különcsomagolt unalomig ismert és szeretett mackókkal.

Reméljük hozzánk is elérnek a különválogatott kis édességzacskók, amelyek a normál méretűnél kisebb, 75 grammos kiszerelésben hódítják meg az üzleteket. A következő, egytől egyig gyümölcsös ízek kapták meg a jogosultságot, hogy önállóan is képviseljék a híres gyártó ikonikus gumimacijait: eper, málna, citrom, narancs, alma és ananász.

A menő új design elkészítése mögött egyébként a híres gyártó eladási mutatóinak zuhanó tendenciája áll, ami egy ideje szorongatja a medvemacikat világhírig röpítő Haribo márkát.

via GIPHY

A kiélezett piaci verseny miatt döntöttek úgy, hogy egy igazi klasszikust varázsolnak új köntösbe, ami meg kell hagyni nagyon cukira sikerült. Azért, hogy az érdeklődést még tovább fenntartsák, nem is árulták el, meddig szerezhetjük be őket a különböző ízek kavarodása nélkül.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: iStock

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...