Itt a megoldás, ha teli a szemetesed, de még nincs kedved levinni

Talán sokaknak ismerős, amikor vasárnapra megtelik a társasház szeméttárolója, mert szinte mindenki akkor viszi le a szemetét. Ezzel a kukával most orvosolható a probléma...

Ha már nem sikerül teljesen hulladékmentes életet élnünk és minden szemetünket újrahasznosítanunk, legalább foglaljon kevés helyet az az újrahasznosíthatatlan szemét. Erre megoldás a Joseph Joseph tömörítő kukája, aminek a reklámja vitatható, de a termék értékén ez nem változtat.

A laposra taposva szlogent mindenki kívülről fújja, pet palackot, aludobozt, tejesdobozt, amit csak lehet, a lehető legkisebb formájában dobunk a megfelelő helyre. De vannak dolgok, amikkel nem ilyen egyszerű, ráadásul egy idő után a szemetesünk is megtelik. Ha pedig csak egy szomszédunk is van, aki tojik az egész szelektívezésre-laposra taposásra, a ház kukája is tele lesz az ürítés után egy nappal. Ismerős? Na annak a szomszédnak vegyünk egy ilyet:

Jobb megoldás, mint a nyitott kukánál állni és tenyérrel nyomkodni a zsákunkat. De kétségtelen, hogy a legjobb az lenne, ha nem is termelődne vegyes szemetünk, ha csomagolásmentesen vásárolnánk és minden szemetet újrahasznosítanánk, ettől viszont a legtöbben még nagyon messze vagyunk.

A szeméttömörítős szemetes ára egyébként 91000 Ft, csak hogy ne vágyjunk rá annyira.

Még több cikket a Gardenistától itt találsz!

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: josephjoseph.com

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...