Itt egy kutya, aki imád kajákkal pózolni!

A legtöbb szőrös négylábú az étkezőasztalról lepottyanó sutyifalatokat röptében kapja be, de a kutyatányérra pakolt jutalomfalatok is pár perc alatt válnak köddé. Van kivétel?

Ez az öt éves, középtermetű kopó-féle vadászkutya azonban a kivételeket erősíti, közülük is a legszokatlanabbat. A Sid névre keresztelt beagle ugyanis a világ talán egyik legtürelmesebb négylábúja, aki annak reményében, hogy felkerül róla egy újabb fotó a Vine-ra, a Facebookra vagy az Instagramra, órákig képes a legcukibb fejjel pózolni gazdája fényképezőgépe előtt.

Annak ellenére, hogy Sid nem az a klasszikus kiállítási kutya, ő mindig illemtudóan és fegyelmezetten viselkedett. "Minden alkalommal, amikor valamit kap, csak tartja a szájában és vár az engedélyemre, hogy megehesse" - meséli a legtürelmesebb kedvenc gazdája, Alex Hopes.

"A közelmúltban a texasi Austinban jártunk, a helyi hamburgeres pedig egy extra adag sütit hozott Sidnek" - folytatta Hopes. "Persze ő akkor is csak tartotta nagy büszkén a szájában a jutalomfalatokat és imádta, hogy a bisztró tulajdonosa hosszan fotózza őt az édes finomsággal".

Ez a süti volt az a mérföldkő Sid életében, amikor gazdája felfedezte beagle-je kivételes tehetségét. Innentől kezdve pedig hol egy hot dog, hol egy fánk, hol pedig egy bacon szalonna került a kutya szájába, a fotós gyűjtemény pedig napról napra új felvételekkel gyarapodott.

A fotogén kutya gazdája azt is bevallotta, hogy a legtöbb esetben persze Sid kap egy-két falatot a szájában tartott ételekből. Egyet kivéve. "A hot dogot nem nagyon szeretjük, de amíg Sid szorgalmas és tehetségével mindenkit lenyűgöz, addig néha kap egy-egy szeletet a tortából vagy a ropogós szalonnából". - mondja Hopes.

Austinban egyébként már igazi híresség Sid, egy évvel ezelőtt, amikor elütötte egy autó, GoFundMe néven egy önkéntes alapítványt is létrehoztak a pózőr kutyának, hogy pénzt gyűjtsenek a műtétjére. Össze is jött több ezer dollár a balesetet szenvedett kutya felépülésért, gazdája pedig akkor megígérte, hogy az önzetlen segítségért cserébe egy könyvet jelentet meg "Sid kalandjai" címmel, amiben a beagle legjobb fotóinak gyűjteményével igyekszik viszonozni az emberektől kapott támogatást.

Sid a baleset óta egyébként tökéletesen rendbe jött, a fejedelmi beagle mára pedig több ezer követőt szerzett az Instagramon, így népszerűsége a közösségi oldalakon a legfelkapottabb gasztrocelebekével vetekszik.

Olvastad már?

Kutyakeksz 3 hozzávalóból

(via Huffintonpost)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...