Itt A Konyhafőnök 3. évada!

Mától a harmadik évaddal jelentkezik A Konyhafőnök az RTL Klubon. Elképesztő fordulatok és megannyi - sokszor váratlan - feladat vár a jövő konyhafőnökeire.

Ezúttal sem lesz könnyű dolga a Konyhafőnök című gasztroreality szereplőinek, akiknek késélre menő csatáját ma este 18:55-től követhetik nyomon a nézők az RTL Klubon. A harmadik évaddal jelentkező műsorban a versenyzőknek ugyanis nemcsak a már jól ismert zsűrit – vagyis Bernáth Józsefet, Fördős Zét és Vajda Pierre-t – kell lenyűgözniük, de rátermettségüket, gasztronómiai felkészültségüket is minden eddiginél jobban kell bizonyítaniuk.

„Ez az évad a váratlan fordulatok évada. Soha ennyi kihívás elé nem állítottuk még a versenyzőket, akik azt hitték, pontosan tudják, mire számíthatnak. Tévedtek! Nemcsak mi magunk tettünk jónéhány csavart a verseny menetébe, de olyan helyzetekben is bizonyítaniuk kellett a konyhában, mint egy 120 fős esküvő fogásainak elkészítése. Izgalmakban, örömkönnyekben, jól és kevésbé jól elkészített ételekben nem lesz hiány” – mondta Fördős Zé, akihez hasonlóan Bernáth József és Vajda Pierre is kritikusabban értékel majd az eddigieknél.

Tudj meg még többet a Konyhafőnök 3. évadáról itt!

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A Lindt sem akar lemaradni: ennyiért adja dubaji csokiját

Az internetsztár dubaji csokit lassan senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen ez az a közel-keleti édesség, ami nálunk is egyre keresettebb. A hazai cukrászdák is igyekeznek felvenni a versenyt az édességgyártókkal, sorra dobják piacra saját dubaji csokijukat. A Lindt is így tett, lássuk, mennyibe kerül a limitált kiadású csokoládé náluk!

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...