Itt a COVID-biztos tipp, hogyan edd mostantól a pizzádat

Egy fiatal videós megfejtette (vagy inkább újra felfedezte), hogyan lehet úgy megenni egy egész pizzát, hogy nem nyúlunk hozzá minden szelethez.

Bár egy egész pizzát sokaknak nem nagy kihívás egyedül elfogyasztani, a leghíresebb olasz ételt általában társaságban fogyasztjuk, még most is, amikor 10 embernél több személy nem tartózkodhat egy légtérben. Egy fiatal videós most rájött arra, hogyan lehet szétválasztani egymástól a pizzaszeleteket anélkül, hogy mindegyikhez hozzáérnénk.

Erre a megoldásra tökéletes eszköz a pizzák közepére szúrt háromlábú "székecske", amely nem csak arra jó, hogy távolságot tartson a pizza teteje és a doboz között, vagy arra, hogy kitámassza a telefonunkat, ha videót néznénk rajta. Mutatjuk a trükköt, jól figyeljetek!

@sebweb67

#pizza #fyp #foryoupage #tips

Mood - 24KGoldn

A videót eddig majdnem egymillióan látták, ezekben az időkben pedig különösen jól jöhet egy ilyen "érintésmentes" trükk, nem igaz?

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

Forrásunk volt.

Címlap: David Fedulov/Unsplash

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...