Ismét Segítsüti – segíts Te is sütivel vagy adománnyal a Bátor Tábornak!

Már kilencedik éve működik a sütifelajánlós gyűjtés. Az árverésen elkelt finomságokból befolyt összeget idén a Bátor Tábor kapja. Támogasd Őket Te is, mutatjuk, hogyan!

A Segítsütiről

A Segítsüti története gasztrobloggerek civil összefogásával 2009-ben egy jótékonysági süteményárveréssel indult. Aztán ugyanebben az évben karácsonykor egy másik akció is létrejött, és sok kisebb jótékonysági nyereményjáték, amelyben a bloggerfelajánlók mellett gasztronómiával foglalkozó cégek is biztosítottak nyereményeket. Mindkét kezdeményezés nagy sikert aratott, így az események folytatódtak. A Segítsüti akció immáron évente kétszer kerül megszervezésre, tavasz és ősz elején, a nyereményjáték pedig karácsonykor. Az akciók keretében összegyűlt adományösszegeket civil szervezetek, egészségügyi intézmények kapják, a nyilvánosság szeme előtt tökéletesen nyomon követhetően.

Ezeket olvastad már?

Szívesen segítenél?

Ajánlj fel sütit, licitálj valamelyik, jótékonysági célra felajánlott sütire, vagy légy Te is támogató - segítsd a Bátor Tábor működését és csodálatos munkáját!Kattints a most aktuális tavaszi Segítsüti árverésoldalára!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...