Irtó jópofa nézni, ahogy ezek az olasz tészták készülnek, figyelj!

Igaz, ez egy New York-i tésztaüzem, de olasz módra készítik a jobbnál jobb csúcsminőségű tésztaféléket. Öröm nézni, figyeljétek!

A Sfoglini tésztaüzem csúcsminőségű olasz tésztákat gyárt a New York-i Williamsburgben. Az alapítók fontosnak tartják, hogy a liszt organikus legyen, és helyi malmokból származzon - többféle ízesítést és formát gyártanak, amint azt a videóban is láthatjátok.

Alacsony hőmérsékleten, lassan szárítják ki a tésztát, így minden táp- és ízanyag bennük marad. Bőségesen ellátják az amerikai felvevőpiacot és a New York-i csúcséttermeket is!

NÉZZÉTEK A VIDEÓT, ÉRDEMES!

Ha megkívántad a tésztát...

Ezeket olvastad már?

6 érv a durumtészta mellett

Az olasz életvitel elengedhetetlen kelléke a jó étel. Ez egy szenvedélyes vonzalom az ízek és a színpompás életstílus iránt. Tudd meg, miért jó durumtésztát fogyasztani!(x)

Nosalty

cikk;címlapfotó

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...