A Sfoglini tésztaüzem csúcsminőségű olasz tésztákat gyárt a New York-i Williamsburgben. Az alapítók fontosnak tartják, hogy a liszt organikus legyen, és helyi malmokból származzon - többféle ízesítést és formát gyártanak, amint azt a videóban is láthatjátok.
Alacsony hőmérsékleten, lassan szárítják ki a tésztát, így minden táp- és ízanyag bennük marad. Bőségesen ellátják az amerikai felvevőpiacot és a New York-i csúcséttermeket is!
NÉZZÉTEK A VIDEÓT, ÉRDEMES!
Ha megkívántad a tésztát...
Ezeket olvastad már?
6 érv a durumtészta mellett
Az olasz életvitel elengedhetetlen kelléke a jó étel. Ez egy szenvedélyes vonzalom az ízek és a színpompás életstílus iránt. Tudd meg, miért jó durumtésztát fogyasztani!(x)
Nosalty14 hamisíthatatlanul olasz paradicsomos tészta
Legegyszerűbb, mégis legfinomabb tésztarecept a paradicsomos tészta. Mikor nincs szezonja, konzervből készítjük, most viszont nyugodtan használjunk friss paradicsomot hozzá!
NosaltyHETI MENÜ: tészta, tészta, tészta - és süti!
A tésztákról nem tudunk lemondani: spagetti, penne, gnocchi, lasagne, vagy egy jó túrós csusza. IMÁDJUK! Levesben és főételként is jöhet. Sőt, most sütiket is hoztunk mellé!
Nosalty10 villámgyors ázsiai tészta, amiért nem kell a kínai kajáldáig...
Ki ne szeretné a kínait, ugye? Az itt felsorolt receptek hamarabb elkészülnek, minthogy odaérnél a hozzád legközelebb eső gyorsétterembe, a rendelésről nem is beszélve...
Nosalty