Irtó jópofa nézni, ahogy ezek az olasz tészták készülnek, figyelj!

Igaz, ez egy New York-i tésztaüzem, de olasz módra készítik a jobbnál jobb csúcsminőségű tésztaféléket. Öröm nézni, figyeljétek!

A Sfoglini tésztaüzem csúcsminőségű olasz tésztákat gyárt a New York-i Williamsburgben. Az alapítók fontosnak tartják, hogy a liszt organikus legyen, és helyi malmokból származzon - többféle ízesítést és formát gyártanak, amint azt a videóban is láthatjátok.

Alacsony hőmérsékleten, lassan szárítják ki a tésztát, így minden táp- és ízanyag bennük marad. Bőségesen ellátják az amerikai felvevőpiacot és a New York-i csúcséttermeket is!

NÉZZÉTEK A VIDEÓT, ÉRDEMES!

Ha megkívántad a tésztát...

Ezeket olvastad már?

6 érv a durumtészta mellett

Az olasz életvitel elengedhetetlen kelléke a jó étel. Ez egy szenvedélyes vonzalom az ízek és a színpompás életstílus iránt. Tudd meg, miért jó durumtésztát fogyasztani!(x)

Nosalty

cikk;címlapfotó

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...