Irtó cuki kép készült apák napjára a királyi családról

Ami idén történetesen pont Vilmos születésnapjára esett, így extra sok képet kaphattak a rajongók a brit családról.

Június 21-én ünnepelte 38. születésnapját a királyi család egyik tagja, Vilmos herceg és idén még az apák napja is pont erre a napra esett. Szinte borítékolható volt, hogy egy csodás családi fotó is érkezik majd.

Mióta Meghan és Harry elhagyta a királyi családot, Katalin és Vilmos egyre aktívabbak a közösségi médiában. Ennek köszönhetően rengeteg családi kép is felkerül az Instagram-oldalukra, amik eltérnek az eddigiektől, hiszen sokkal bevállalósabbak, többet mutatnak a család életéből, mint korábban.

A most kiposztolt fotók is ezek közé tartoznak, ugyanis kislányuk nagyon lazára vette az öltözékét. Sarolta ugyanis egy kantáros farmershortban van a megszokott blúz és szoknya helyett.

A késő este közzétett képek sem éppen szokványosak, ugyanis Vilmos három gyerekével együtt a fűben henteregve játszik.

Ugye, milyen helyes család?

Ezeket olvastad már?

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...