Egy irodában Greta Thunberg fotóival rémisztgetnek, ha műanyag villáért nyúlsz

Ha nem bírsz ellenállni a műanyag evőeszközöknek és poharaknak, csak ezeket a képeket kell végigböngészned, és örökké bűntudatod lesz, ha plasztikhoz érsz!

Imádnivaló, elgondolkodtató, vicces, szomorú, megmosolyogtató, ironikus - ezeket érzed, amikor végigpörgeted a következő fotókat. Közben pedig nem érted, miért van a mai napig olyan, aki simán ehetne normális evőeszközzel vagy ihatná a kávéját a saját bögréjéből, és mégis a műanyag változatok után nyúl, majd kidobja egy mozdulattal...

...MIÉRT NEM GONDOLKODSZ, EMBER??!!

Szóval van ez a tel avivi illetve jeruzsálemi iroda, ahol valakik szintén megelégelték a felesleges plasztikok használatát, és minden kirakott eldobható pohár vagy evőeszköz mellé odaragasztották a világhírű 16 éves klímaharcos, Greta Thunberg arcképét - aki nem éppen barátságosan néz le az éppen bűnözni készülőkre.

Ez is érdekelhet:

Hogyan készíts saját mosóport fillérekből?

És a dolog már így a netről is működik. Melyik iroda lesz a következő?

NÉZD A FOTÓKAT!

Na, hatásos, ugye? Le az eldobható műanyaggal!

Ezeket is nézd meg:

Ezeket olvastad már?

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...