Ma kezdődik a Bocuse d’Or! Az egyik legjelentősebb, nemzetközi szakácsverseny világdöntőjében végre magyar versenyzőért is izgulhatunk.
A Bocuse d’Oron Magyarországot Széll Tamás, a Michelin-csillagos Onyx étterem séfje képviseli a Rubik-kocka koncepcióján alapuló versenymenüjével. A halételekhez a kijelölt hozzávalókat már hetekkel ezelőtt meghatározták a szervezők: a homárt és a rombuszhalat kizárólagosan a francia METRO Cash & Carry szolgáltatja a verseny idején.
Magyar séf a legjobbak között >>
A METRO által felállított, és a nagykereskedés prémium minőségű alapanyagaival feltöltött zöldség- és gyümölcspiacot színpadra lépésük előestéjén látogatják meg a versenyzők: a friss, szezonális alapanyagokból kell kiválasztaniuk, mit használnak fel a másnapi verseny folyamán. (x)
Ha kíváncsi vagy a Bocuse d’Orra, itt élőben követheted az eseményeket! >>