A nagy érdeklődés miatt a korábbi években megszokottnál hosszabban ismerkedhetnek a kiváló éttermek kínálatával az érdeklődők országszerte. Az Országos Étterem Héten több mint 140 étterem várja gondosan összeállított 3 fogásos menüsorokkal a vendégeket 3.900 forintos Top, 4.900 forintos Prémium, vagy 5.900 forintos Exkluzív kategóriákban. Asztalt foglalni mától lehet ezen az oldalon.
Március 6-tól 15-ig ismerkedhetnek a program látogatói a legkülönfélébb konyhákkal, minőségi fogásokkal, precízen összeállított menüsorokkal az ország kiváló éttermeiben, méghozzá előnyös menüárakon.
A résztvevő éttermek listáját itt találod!
A tavaszi programba több mint 20 új helyszín kapcsolódott be, s ezekkel együtt összesen 140 vendéglátóhelyre lehet asztalt foglalni az országban. Számos olyan étterem is szerepel, amely több gasztro kiadvány vagy rangsor alapján is az 50 legjobb magyarországi étterem közé tartozik.A kiváló séfek által kidolgozott menüsorok az ínyenceket is elvarázsolják. Találhatunk a kínálatban hagyományos magyar ételeket és alapanyagokat, mint például a rántott borjúfej vagy az őzraguleves, de ezeket újragondolt, modern verziója is fellép, mint a savanyú vetrece szarvasból vagy szarvasburger fekete zsemlében.
Megkóstolhatjuk más európai országok és távolabbi tájak egzotikus ételeit is: marokkói bárány, ausztrál wagyu steak, békacomb vagy a Charolais hátszín füstölt libamájhabbal szintén szerepel a fogások között. A halak és tenger gyümölcsei szekció is erősre sikerült: polippaprikás, rák consommé, cápasteak és a Surf & Turf bizonyítja, hogy az Étterem Héten résztvevő vendéglátók valóban kínálatuk legjavát komponálták 3 fogásos menüsorokká erre a tíz napra.
Előzetes asztalfoglalás itt!
Ezeket olvastad már?
Ezért eszik állandóan a filmjeiben az Oscar-díjas Brad Pitt –...
Brad Pitt több évtizedes karrierrel a háta mögött az egyik legismertebb Hollywood-i színész, sokoldalúsága megkérdőjelezhetetlen. Az evés pedig összeköti alakításait!
Szász NóriMesés alkotással nyert aranyérmet a komáromi cukrász a neves világversenyen
Podmaniczky Krisztina, magyar cukrász nyerte a nemzetközi cukrászolimpiát. Nézd meg az alkotását!
NosaltyTölts el egy élményvacsorát a Bocuse d’Or Hungary bronzérmesével
Szeretnél végigkóstolni egy versenyfogásokból álló ételsort? Vegyél részt egy élményvacsorán Haraszti Zsolttal, a Bocuse d’Or Hungary bronzérmesével!
Nosalty6 étel, ami semmiképp se való egy lagzira a profi...
Az ételek nagyon fontos szereplői egy lagzinak, ezért egyáltalán nem mindegy, hogyan válogatjuk össze őket. Szakemberek mondták el, mi az, amit érdemes kihagyni a menüből.
Nosalty