Íme a válasz arra a kérdésre, hány másodpercig kell az Oreót a tejbe mártani, hogy tökéletes legyen

Naponta hallani őrült "tudományos" kutatásokat ételekkel kapcsolatban, de ez talán most túlszárnyal minden eddigit.

Rendkívül fontos kérdésre kaptuk most meg a választ kutatóktól. Valljuk be, már régóta érdekelt minket, hány másodpercig mártsuk bele az Oreo kekszünket a tejbe, hogy a lehető legjobb ízhatást érjük el. Mielőtt azt mondanád, ez a kutatás teljesen haszontalan, eláruljuk, az amerikaiakat annyira foglalkoztatja ez a kérdés, hogy már a '90-es években is készült hasonló tanulmány a kekszekkel kapcsolatban.

A utah-i egyetemen kikísérletezték, és egy tanulmányban meg is írták, hogy hány másodpercig kell belemártani a kekszet a tejbe. Az ideális íz eléréséhez körülbelül 3,5-4 másodpercig. A vizsgálat során arra jutottak, hogy az Oreo négy másodperc után már nem szív magába több folyadékot. Szóval, ha ennél tovább hagyod benne a kekszet a tejben, igazából csak kiszúrsz magaddal, és pazarlod az idődet.

Most, hogy ez kiderült, nyugodtan alhatunk!

...ezeket láttad már?

Ezeket olvastad már?

via Foodbeast.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...