Íme Reese Witherspoon konyhája, ami végre nem (teljesen) fehér

Reese Witherspoon kaliforniai otthona úgy tökéletes, ahogy van. De nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, a kedvenc helyiségünk a konyha! Kukkants be hozzá te is!

Reese Witherspoon nem tétlenkedett ebben az évben (sem): a Hatalmas kis hazugságok az HBO saját gyártású hazugságokkal és titkokkal teli sorozata, aminek közzépontjában három középosztálybeli anyuka története áll. Witherspoon-nak pedig testhezálló a szerep, a színésznő óriásit alakít, nem csoda, hogy a sorozat már rég elindult világhódító útjára.De mit csinál a háromgyerekes anyuka, amikor épp nem forgat? Például magyar származású férjével és gyerekeivel együtt ebben a csodálatos és kifejezetten családias kaliforniai házban pihen.

A 43 éves színésznő közvetlen és nagyon természetes:

Aki bárhol, bármilyen körülmények között nem fél felvállalni önmagát és játékos, „huncut” kislány énjét:

A család kaliforniai otthona nem nélkülözi a luxust, de nekünk mégis a konyha lett a kedvenc helyiségünk. Igaz, a fehér itt is jelen van, mint az év uralkodó konyhai trendszíne, de a konyhabútor kékes-szürke árnyalata remekül ellensúlyozza a fehér letisztult egyszerűségét.

A vitrines, felső konyhaszekrényhez tökéletes választás a metrócsempe is, és a tárolás is hibátlan. Imádjuk az egyszerű, de hatalmas tartókat a konyhapulton. Végre egy sztáranyuka, aki használja is a konyhát!

Ti mit szóltok hozzá? Tetszik?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Instagram

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...