A tökéletes őszi szendvicsóriás: csirkével, illatos pirított gombákkal és mustáros szósszal készül

Egy kiadós és masszív szendvicscsodát készítettünk ezekre a hűvös őszi napokra - tele van friss, gazdagon fűszerezett hozzávalókkal.

Pirított gombák, roston sült csirkemell friss madársalátaágyon, ropogós tökmagos kenyérben. A szendvics fénypontja a pikáns borsos-mustáros szósz, amitől igazán szaftos és különleges lesz. Az elkészítésnek sok apró részlete van, de egyáltalán nem bonyolult vagy időigényes, ráadásul magunkkal vihetjük munkába, suliba vagy akár kirándulásra is.

Nézd meg a receptvideónkat itt:

A receptet itt találod!

Keress még több margarint a Vénusz kínálatában itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek