Íme a salátapesztós spagetti, amivel kimaxoljátok a nyári szuperzöldeket

Nem, nem olvastátok félre: salátából is lehet pesztót csinálni, ráadásul nem is akármilyet! Az élvezetek halmozása érdekében mi azért jó adag zöldséget is pirítottunk mellé, a végeredmény pedig serpenyőkitunkolós lett! (x)

A nyár egyik legjobb része az, hogy mindenféle szuper zöldség és gyümölcs kapható frissen, a választék ilyenkor tényleg óriási. Éppen ezért most a pesztót és a zöldségeket is idényzöldségekből válogattuk össze, de nyugodtan variáljátok aszerint, mit kaptok a piacon vagy a boltban.

Csodálatos, szuperzöld tésztaremek

A lényeg annyi, hogy a pesztóba kerüljön valami zöld nagy mennyiségben, pirított olajos mag, olívaolaj és parmezán. A zöldségeket tetszés szerint mixelhetitek, de ha ránk hallgattok, valamilyen hüvelyes mindenképpen kerüljön bele, így turbózva a fogás proteintartalmát.

Keress még több konyhai praktikát a Konyha - Vágod? rovatunkban!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...