Íme a salátapesztós spagetti, amivel kimaxoljátok a nyári szuperzöldeket

Nem, nem olvastátok félre: salátából is lehet pesztót csinálni, ráadásul nem is akármilyet! Az élvezetek halmozása érdekében mi azért jó adag zöldséget is pirítottunk mellé, a végeredmény pedig serpenyőkitunkolós lett! (x)

A nyár egyik legjobb része az, hogy mindenféle szuper zöldség és gyümölcs kapható frissen, a választék ilyenkor tényleg óriási. Éppen ezért most a pesztót és a zöldségeket is idényzöldségekből válogattuk össze, de nyugodtan variáljátok aszerint, mit kaptok a piacon vagy a boltban.

Csodálatos, szuperzöld tésztaremek

A lényeg annyi, hogy a pesztóba kerüljön valami zöld nagy mennyiségben, pirított olajos mag, olívaolaj és parmezán. A zöldségeket tetszés szerint mixelhetitek, de ha ránk hallgattok, valamilyen hüvelyes mindenképpen kerüljön bele, így turbózva a fogás proteintartalmát.

Keress még több konyhai praktikát a Konyha - Vágod? rovatunkban!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...