Ilyet szerintünk még sosem csináltál a görögdinnyéddel - 18+-os tartalom!

Kertipartira. Vagy csak otthonra. Egy barátnős házibulira. Vagy a buli előtti bemelegítéshez. A gyerekeket mindenesetre tartsátok távol tőle!

Szuperguszta vodkazselés görögdinnye, ami úgy néz ki, mint az igazi!

Hozzávalók:

1 fél görögdinnye

170 gr ízesített zselatinpor

63 gr zselatinpor

3 bögre forró víz

2 bögre vodka

Keverd össze a hozzávalókat, öntsd bele a kivájt dinnyébe, fedd le folpackkal, és egy éjszakán át tartsd hűtőben.

Dinnyecsap:

Vágd le egy egész görögdinnye két talpát, vájd ki a belsejét, turmixold össze, csinálj egy lukat a dinnyére egy almacsumázóval, szereld rá a kis csapot, önts a dinnyelukba 4 bögre jeget, 2 bögre vodkát, lime-levet, és a dinnye leszűrt levét. Ihatod is!

Sőt, a videó végén látható módon dinnyebetűket is szúrhatsz gyümölcsnyársadra!

NÉZD A VIDEÓT!

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek