Ilyet ritkán látsz: szuperpraktikus konyha egy 32 négyzetméteres lakásban

Egy apró, egészen pontosan 32 négyzetméteres miniotthonban mindennek alaposan meg kell tervezni a helyét. Ebben a konyhában viszont minden profin van rendszerezve!

Egy apró stúdiólakás is lehet ízléses
Alisa Regas a 32 négyzetméteres stúdiólakás tulajdonosa, aki hosszú évekig gyűjtötte az inspirációs ötleteket, hogyan lehetne egy egészen apró lakásból kihozni a maximumot. A konyhát és az étkezőt elnézve Alisa ötösre vizsgázott, amennyire csak lehet, kihasználta a hely adta adottságokat. A végeredmény pedig nemcsak ötletes és modern lett, de praktikus, kényelmes, és ami a legfontosabb, hogy rendeltetésszerűen használható.
Rend a lelke mindennek – az apró étkezőben is
Az ebédlő teljes mértékben beépített, ahova tökéletes választás a sarokpad, hiszen a párnázott ülések alatt plusz hely lapul, ahol Alisa például az ágyneműket és az iratokat tárolja. Arról nem is beszélve, hogy az étkező feletti ablak fényt enged be a fürdőszobába, aminek segítségével az is igazi fényárban úszik.
Sok jó dolog kis helyen is elfér
Mivel extrém kicsi lakásról van szó, ezért a konyha is egészen miniatűr. A kevés helynek köszönhetően mind a mosogató, mind a tűzhely és a hűtő is egyedi méretezést kapott.
A hűtő mellett egy beépített, keskeny szekrény is található, ami gyakorlatilag kamraként funkcionál.
És ha ez még nem lenne elég…
Természetesen egy konyha nem is igazán konyha szakácskönyvek nélkül, ez Alisánál sem hiányzik, ahogy a bortároló sem.
Zseniális apró otthon, nagy ötletekkel!
Ez is érdekelhet:

via food52

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...