Egyre nagyobb népszerűségnek örvend az éttermekben, hogy a halakat nem filézik, bontják szét, hanem egészben megsütik. Csak egy kis sót és fűszereket szórnak az ételre. Ezt gondolták tovább ebben a videóban, ahol egy rombuszhalat készítenek el úgy, hogy olvadt üveget öntenek rá:
A halra 621 Celsius-fokos olvasztott üvegetet öntöttek. Húsz perc kellett, hogy az étel elkészüljön. Most már ezt is tudjuk. Mi azért maradunk a hagyományos elkészítési módnál.
...ezeket láttad már?
Ezeket olvastad már?
Mit eszik Ryan Gosling szerelme, Eva Mendes, hogy mindig ennyire...
Híresen gyönyörű nőktől az átlagosnál is izgibb tippeket olvasni, hogy mégis mitől ilyen szépek és vékonyak, mit esznek. Főleg, ha az illető Ryan Gosling gyerekeinek anyja.
Brecz JuditEgészen új megközelítésbe helyezte a zöldségeket és gyümölcsöket egy lengyel...
Különböző arcokat formált zöldségekből és gyümölcsökből egy fotóművész. Hihetetlen alkotások szemtanúi lehetünk...
Fenes Gábriel17 (kaja)fotó, ami bizonyítja, hogy nekik rosszabb napjuk van, mint...
Ha azt hiszed, rossz napod van, nézegesd meg ezeket a fotókat - emberek, akik nem jártak olyan jól, mikor felkerekedtek bevásárolni.
Brecz JuditAz ananász az új tányér, és döbbenetesen jól néz ki...
Ha szereted az ananászt, imádni fogod ezt az új hülyeséget - emberek ugyanis kivájt fél ananászokból eszik a reggelit, ebédet vagy vacsit, esetleg fagyit. És sajnos csodásak!
Brecz Juditvia Foodbeast.