Ilyen zserbót még tuti nem láttál! - Itt a Sütistaféta sorozat legizgibb receptje, készítsd el te is!

A Nosalty és a BOSCH közös sorozatában izgalmas desszertreceptet kaphattok. Hírességek készítik el kedvenc nyalánkságaikat, ezúttal Iklódi Dóri és Hack Barnabás. (x) 

A Sütistaféta című videósorozatban a Nosalty és a BOSCH összefogott, hogy igazán különleges desszertrecepteket kaphassatok, nem is akárkiktől! A hétről hétre jelentkező epizódokban olyan sztárok sütöttek, főztek már a BOSCH látványkonyhájában, mint Wossala Rozina, Dobó Ági, Lakatos Márk, Nagy Eszter,legutóbb pedig Németh Ádám. A sorozat legújabb részében a népszerű gasztrobloggerIklódi Dóri és a Costes Downtown szakácsa Hack Barnabás készített nektek zserbót, de nem akárhogyan! Izgalmas receptjükkel tuti levesznek a lábadról.

Iklódi Dóri és Hack Barnabás zserbógolyó receptjét itt találod!

6 hete dübörög a Sütistaféta videósorozat, minden héten újabb és újabb desszertkölteményeket varázsolnak a sztárok nektek. Ha kíváncsiak vagytok, jövő héten kihez kerül a staféta, akkor figyeljétek a Nosalty oldalát, mert rövidesen kiderül, legközelebb mi sül ki a BOSCH látványkonyhájában!

Zserbógolyó aszaltsárgabarack-pürével és diós morzsával Iklódi Dóritól és Hack Barnabástól

Ezeket láttad már?

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...