Ilyen volt Görög Zita költséghatékony konyhafelújítása – előtte-utána FOTÓ!

Görög Zita új oldalát mutatta meg azzal, ahogy konyhájának felújítását lekormányozta.

Görög Zita és családja új házba költözött. A modell és színésznő közösségi oldalán dokumentálta a nagy esemény pillanatait, köztük a konyha hipergyors, és költséghatékony felújítását. Az eredmény pedig tökéletesen mutatja a háromgyerekes anyuka kifinomult ízlését.

Ilyen volt, ilyen lett:

Zita azt is pontosan leírja, mit, hogy csináltak, hogyan ment végbe a gyors és hatékony felújítás:

„A konyha az a helyiség, ahol az életem 70%-át töltöm. Nem vagyok ezzel egyedül. Az egész ház átalakítására egy hetünk volt! Botrány szűkös, de bele kellett férnünk. Nem vártunk 6 hetet a konyhalapra és a fa ajtókat is szerettük volna megmenteni, de az ízlésünkre formálni...

... Még nincs teljesen készen, apró szépítgetések vannak hátra, amit használattal fogunk megérezni.. De már így is öröm minden reggel ezt látni!!!” – írta Görög Zita

Az új helyiség pedig sorra kapja Zita követőitől a dicséretet. Nem is csoda, nagyon szép lett Zita és családjának új köntösbe bújtatott konyhája.

Ezeket olvastad már?

Címlapfotó: Facebook

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...