A Montrealban található Aunt Dai (Dai néni) étterme különös módon hívta fel magára a figyelmet, a siker pedig nem maradt el. Az étterem főnöke úgy döntött, őszintén vall ételeiről a vendégeknek, így az étlapon minden fogás mellé írt egy kis kiegészítést, amiben elmondja véleményét az adott ételről - derül ki a 24.hu cikkéből.
A kép jobb oldalán egy narancsos marha látható, melyről a főnök azt írja: ,,Összehasonlítva a sima Tao csirkénkkel, ez az étel nem ANNYIRA jó. Amúgy én nem vagyok nagy rajongója az észak-amerikai kínai ételeknek, szóval a te döntésed (ezt választod-e)."
Egy másik, sertéshúsos-sertésbeles wokhoz a következőt kommentálta:
,,A bél át van sütve, így nagyon száraz. Összehasonlítva a "rázva pirított" béllel, én utóbbit ajánlom.
Utóirat: Most meggondoltam magam. Mindkettőt szeretem."
Egy harmadik fogás mellé azt írta, ez az egyik legnépszerűbb étel Kínában, és mikor még ott élt, ő is sokszor ilyet evett, rendelt.
,,Mivel nagyon magasak az elvárásaim ezzel az étellel kapcsolatban, az igazat megvallva nem rajongok annyira a mi változatunkért."
Az étterem tulajdonosának kis hozzászólásait nagyra értékelték az internetezők, a vendéglátóhely pedig ezzel az okos marketinges fogással nem várt hírnevet szerzett világszerte.
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!
Ezeket olvastad már?
Hírességek, akikről sejtelmed sem volt, hogy vegánok
A veganuár kapcsán összeszedtük azokat az inspiráló sztárokat, akik szintén nem esznek húst és állati eredetű termékeket. Igaz, ők nem csak januárban.
NosaltyÍgy készül a legropogósabb külsejű, puha belsejű tepsis krumpli!
Csak ámulunk azon, milyen tökéletesen néz ki az a fűszeres tepsis krumpli, amit egy egyetemista fiú készített el egyik videójában.
Masszi- Rigó CsillaLisztkukac a hűtőben? Mostantól alapanyagként is használhatod, ha mered!
Az EU élelmiszerbiztonsági hatósága a világon elsőként állapította meg, hogy a lisztkukac fogyasztása biztonságos, ráadásul még fenntartható is.
NosaltyDurva drágulás: így szálltak el az élelmiszerárak 2020-ban
Az idényáras élelmiszerek ára egy év alatt 11,8 százalékkal emelkedett decemberben az egy évvel korábbihoz viszonyítva.
Nosalty