A legőszintébb kínai étterem – itt a tulaj mondja el, mit nem érdemes enni

Olyat már láttunk, hogy az étlapon feltüntetik a fogások kalóriaszámát és azt, mekkora ökológiai lábnyomot hagy maga után az adott étel, ez viszont új szintre emeli az őszinteség fogalmát.

A Montrealban található Aunt Dai (Dai néni) étterme különös módon hívta fel magára a figyelmet, a siker pedig nem maradt el. Az étterem főnöke úgy döntött, őszintén vall ételeiről a vendégeknek, így az étlapon minden fogás mellé írt egy kis kiegészítést, amiben elmondja véleményét az adott ételről - derül ki a 24.hu cikkéből.

Forrás: Aunt Dai Restaurant

A kép jobb oldalán egy narancsos marha látható, melyről a főnök azt írja: ,,Összehasonlítva a sima Tao csirkénkkel, ez az étel nem ANNYIRA jó. Amúgy én nem vagyok nagy rajongója az észak-amerikai kínai ételeknek, szóval a te döntésed (ezt választod-e)."

Egy másik, sertéshúsos-sertésbeles wokhoz a következőt kommentálta:

,,A bél át van sütve, így nagyon száraz. Összehasonlítva a "rázva pirított" béllel, én utóbbit ajánlom.

Utóirat: Most meggondoltam magam. Mindkettőt szeretem."

Egy harmadik fogás mellé azt írta, ez az egyik legnépszerűbb étel Kínában, és mikor még ott élt, ő is sokszor ilyet evett, rendelt.

Az őszinte étterem (forrás: eater.com)

,,Mivel nagyon magasak az elvárásaim ezzel az étellel kapcsolatban, az igazat megvallva nem rajongok annyira a mi változatunkért."

Az étterem tulajdonosának kis hozzászólásait nagyra értékelték az internetezők, a vendéglátóhely pedig ezzel az okos marketinges fogással nem várt hírnevet szerzett világszerte.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...