Emlékeztek még, régen milyen volt a viszonyotok az étcsokival? Szerintem rossz. Keserű volt, indokolatlanul keserű, érthetetlenül hiányzott belőle az a tejes édesség, amit megszoktunk, ha a CSOKI-ra gondoltunk. Mi ez? Miért? Minek így elrontani? Aztán felnőttünk, és változunk. Ahogy a spenótot és a kaprot, úgy szerettük meg az étcsokit is - tisztelet (és csodálat) a kivételnek. Rájöttünk, hogy természetesebb, letisztultabb az egész, mert a kakaóbab a - szinte egyetlen - alkotója. Nem érezzük, hogy összaragad tőle a szánk, a gyomrunk, és elég belőle pár kocka is. Elegánsabb, na.
Hát, ezek a gyerekek ezt még mind nem tudják :D
Jöjjön az ELSŐ ÉTCSOKOLÁDÉ-ÉLMÉNY. Az arcokra van írva a vélemény:
(Amúgy ez, ahogy láthatjuk is, egy csokireklám.)
(via BuzzFeedFood)
ÉTCSOKIS receptjeitekből:
Sacher torta 3. - gyors
A torta eredete az 1800-as évekre nyúlik vissza, így méltán kiérdemelte a tiszteletreméltó klasszikus jelzőt. Sokáig száraznak és túl unalmasnak gondoltam ezt a tortát, anélkül, ...
Tejszínes pudingkrémes szelet
Nagynénémnél ettem ehhez hasonló finomságot, majd egy icipicit változtatva az ő receptjén (mert ugye olyan nincs, hogy én valamit is eredeti recept szerint készítek:D ), megalkottam az ...
Mennyei brownie - Brownie 4.
A legtöbb gasztroblogger oldalon elég bonyolult brownie-receptekkel találkoztam eddig, és a minap leltem rá a Nők Lapja Cafe oldalán erre az egyszerű kis csodára :). Belelkesedtem rajta, a ...
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!