Ilyen fantasztikusan néz ki a 62 éves csodanagyi

Pedig csak 30 éves korában kezdett igazán odafigyelni a testére.

A brit Sheila Kiss igazán második gyermeke születése után, 30 évesen kezdett odafigyelni a testére. Elkezdett sportolni, ami akkor még leginkább a teniszben és az aerobikban merült ki.

„Az aerobik nagyon népszerű volt a nyolcvanas években, és a gyerekek mellett is tudtam csinálni, akár heti ötször is.”

Sheila akkoriban modellként dolgozott, így egyébként is fontos volt számára, hogy megőrizze a súlyát, és formában tartsa magát.

A nő 40 éves kora körül beiktatta a súlyzós edzéseket is, hogy még formásabbá varázsolja a testét.

Soha nem koncentráltam a súlyomra, éppen ezért nem nagyon álltam mérlegre. Én mindig arra törekedtem, hogy tónusos legyek, ne pedig egy sovány giliszta.”

Mit eszik?

Igazából Sheila étrendjében semmilyen turpisság nincsen: egészségesen étkezik és odafigyel arra, hogy semmit ne egyen, ami "be van csomagolva". Mivel jelenleg Balin él, rengeteg halat fogyaszt, és persze friss gyümölcsöket.

Sokan rajonganak érte

Sheila elárulta, hogy az Instagramon rengeteg férfi ír neki, mennyire odavannak érte. Állítása szerint olyan, mintha nem is a képmegosztó oldalon lenne fent, hanem a Tinderen, annyi ajánlatot kap. Ráadásul nemcsak a vele egykorúaktól, hanem a 20-as korosztályból is, ami szerinte azért vicces, mert sokuknak akár a nagymamája is lehetne.

Ezeket olvastad már?

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...