Ilyen az elefánt-mennyország - napi 200 kilogramm étel és akár 3800 liter víz, elképesztő!

Tudósítónk, a beferekaborondbe.hu szerzője rövid időre elhagyta állomáshelyét, hogy megmutassa nektek, hogyan élnek és mit esznek a thaiföldi elefántrezervátum "kis" lakói.

Azt hiszem, sokan egyetértenek velem, amikor azt mondom, hogy rengeteg jobb dolog van a reggel 4 órai ébredésnél, de ha végignézzük a képeket, szerintem mindenki helyeselni fog, hogy ezúttal határozottan megérte. A thaiföldi Elephant Haven nevű rezervátumban töltöttem egy napot az elefántokkal, ahol lehetett őket etetni, simogatni, ölelgetni - csak arra kellett figyelni, hogy ne kerüljünk be kettő közé, mert akkor az idegenvezetőnk szavaival élve egy szendvics közepén találhatjuk magunkat. Elnézve ezeket az óriási állatokat, én maximum egy vékony salátaszelet lettem volna két hatalmas húspogácsa között.

Ezeket olvastad már?

Ó, azok a kínai alapanyagok!

Kínai tudósítónk, Laci ismét a billentyűk közé csapott. Most a kínai alapanyagokról hozott nekünk egy csodás bemutatócikket. Tudtad, hogy a legtöbb olyan édes, mint a méz?

aragorn

Legújabb receptek

Rántott gomba

A rántott gomba egy nagyszerű fogás, amit pillanatok alatt össze lehet dobni. Kívül ropogós, belül csodálatosan lédús. Tartármártással és rizi-bizivel tálalva egy örök klasszikus.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

8 tökéletesen fűszeres magyaros főétel a nemzeti ünnepre

Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.

Nosalty

További cikkek

8 tökéletesen fűszeres magyaros főétel a nemzeti ünnepre

Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!