Ilyen egy cica reakciója, aki elől egy oposszum eszi el a kaját

Ez a cica nagyon nem kedveli az ötletet, hogy vacsoráját egy oposszum fogyassza el. Ritka, de figyelemre méltó képsorok következnek!

Te se szereted, ha beleesznek az ételedbe? A világ két részre oszlik e tekintetben, és sokan az önző kajairigyek táborát gyarapítjuk. Éhesen az ember elég érzékeny tud lenni - éhes férfival nem veszekszünk, hiszen a szívéhez is a gyomrán keresztül vezet az út, mint tudjuk. Mi ezt kiterjesztenénk a nőkre is. Szerkesztőségünkben egytől egyik odavagyunk az evésért, és hálisten ki is élhetjük, fogyókúránkat folyamatosan a következő napra tologatva.

Receptajánló:

Retro hamburger

Hamburgert sok helyen készítenek, de ha jót akarunk enni, azt már keresni kell, vagy magunk készítjük el. Ez egy otthoni verzió, de az éttermemben is kapható.

Sonkás-gombás pizza Bogártól

Anyumtól származik az ötlet, hisz régen egyik barátnője pizzával kínálta meg, amikor vendégségbe fogadta. Azóta ő egyszer próbálta meg elkészíteni, de nem sikerült kellőképpen, ...

Almás kelt palacsinta

Egy finom, laktató palacsinta. Hidegen, melegen egyaránt finom. Tálalhatjuk egyszerűen fahéjas porcukorral megszórva, lekvárral vagy vaníliamártással. Ebből az adagból nekem 12 darab ...

Úgy fest, az állatoknál sincs ez másképp: nézzétek ezt a cicát, aki elől nem más, mint egy oposszum eszi el a vacsoráját. A cica nem agresszív típus, csak csendben figyel, néha bele-bele pillantva a kamerába. Kétségbeesve, természetesen.

A pillanat, amikor meglátja a borzalmat
Az ösztönös segítségkérő nézés
A helyzet fokozódik
Egyértelműen a fotóstól várja a megoldást, hiába
Kezébe veszi az irányítást, és közelít
Egy összenézés, ahol eldőlhet minden
Nem, a dolog eldőlt, az oposszum győzött, a fotóst pedig gyűlöljük

Ezeket olvastad már?

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...