Ilyen borzalmas ételt kapott egy vega utas a repülőn

Nem elég, hogy olyan kicsi volt az adag, hogy nem lakott jól vele, de a látványa és az íze is elég gusztustalan volt.

Egy hosszú repülőút alatt az egyetlen dolog, ami egy kicsit engem speciel mindig felvillanyoz, az az étel. Arra a körülbelül 30 percre teljesen elfelejtem, hogy egy repülő dobozban ülök és az idő is gyorsabban telik. Szerintem a nagyobb légitársaságoknál már elengedhetetlen, hogy finomak legyenek a fogások, amik az utasok elé kerülnek, szerencsére erre az utóbbi években nagyon odafigyeltek. Persze én egy teljesen átlagos igényekkel rendelkező utasnak számítok, hiszen nincs semmilyen érzékenységem és vegán sem vagyok, szóval el sem tudom képzelni, milyen érzés lehetett Carolyn Saundersnek, mikor kinyitotta a vacsoráját a gépen.

Carolyn éppen Vancouverből repült Londonba, ami egy kb. 9 órás repülőút. A nő leadta előre, hogy vegetáriánus menüt szeretne, gondolta nem lehet baj, hiszen a British Airways jó légitársaságnak számít. Mikor azonban kibontotta a fehér dobozt, teljesen ledöbbent! A vacsorája natúr tofu, egy kevés rizs, halvány színű zöldségek, répa és konzervbébikukorica volt.

https://twitter.com/EndzoneFilms/status/1183391971320180740?ref_src=twsrc%5Etfw

A nő egy képet is készített az ételről, amit feltöltött a Twitterre. A fotó feletti leírásában felháborodásának hangot adva azt kérdezi, hogy ugyan ki lenne hajlandó megenni ezt? Illetve egy kérdést intéz a légitársaság felé is, mégpedig azt: „miért gondolják, hogy a vegetáriánusok nem szeretik a jó ételeket?”

Remélhetőleg a növényi étrend elterjedésével, a légitársaságok is odafigyelnek arra, hogy minél finomabb ételeket készítsenek az utasaik számára, hiszen zöldségekből is lehet nagyon finom ételeket készíteni.

Ezeket olvastad már?

via

Címlapkép: iStock

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...