Ilyen borzalmas ételt kapott egy vega utas a repülőn

Nem elég, hogy olyan kicsi volt az adag, hogy nem lakott jól vele, de a látványa és az íze is elég gusztustalan volt.

Egy hosszú repülőút alatt az egyetlen dolog, ami egy kicsit engem speciel mindig felvillanyoz, az az étel. Arra a körülbelül 30 percre teljesen elfelejtem, hogy egy repülő dobozban ülök és az idő is gyorsabban telik. Szerintem a nagyobb légitársaságoknál már elengedhetetlen, hogy finomak legyenek a fogások, amik az utasok elé kerülnek, szerencsére erre az utóbbi években nagyon odafigyeltek. Persze én egy teljesen átlagos igényekkel rendelkező utasnak számítok, hiszen nincs semmilyen érzékenységem és vegán sem vagyok, szóval el sem tudom képzelni, milyen érzés lehetett Carolyn Saundersnek, mikor kinyitotta a vacsoráját a gépen.

Carolyn éppen Vancouverből repült Londonba, ami egy kb. 9 órás repülőút. A nő leadta előre, hogy vegetáriánus menüt szeretne, gondolta nem lehet baj, hiszen a British Airways jó légitársaságnak számít. Mikor azonban kibontotta a fehér dobozt, teljesen ledöbbent! A vacsorája natúr tofu, egy kevés rizs, halvány színű zöldségek, répa és konzervbébikukorica volt.

https://twitter.com/EndzoneFilms/status/1183391971320180740?ref_src=twsrc%5Etfw

A nő egy képet is készített az ételről, amit feltöltött a Twitterre. A fotó feletti leírásában felháborodásának hangot adva azt kérdezi, hogy ugyan ki lenne hajlandó megenni ezt? Illetve egy kérdést intéz a légitársaság felé is, mégpedig azt: „miért gondolják, hogy a vegetáriánusok nem szeretik a jó ételeket?”

Remélhetőleg a növényi étrend elterjedésével, a légitársaságok is odafigyelnek arra, hogy minél finomabb ételeket készítsenek az utasaik számára, hiszen zöldségekből is lehet nagyon finom ételeket készíteni.

Ezeket olvastad már?

via

Címlapkép: iStock

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Panettone cukorbetegeknek

A kalács tésztája nagyon könnyű és laza annak ellenére. hogy tönkölyliszttel készült. Ünnep előtt pár nappal megsüthetjük, majd száraz, hűvös helyen konyharuhával letakarva ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...