Az IKEA felvásárolja a használt bútoraidat

Az IKEA tavasztól visszavásárolja a feleslegessé vált használt bútorokat. Íme a részletek a "Bútorok második élete" szolgáltatásról. 

Az IKEA idén tavasztól visszavásárolja a használt IKEA-bútorokat – írja a Kreatív.hu.A cég egyik fő célja ezzel a szolgáltatással, hogy tovább ösztönözze a vásárlókat a körkörös és az együttműködésen alapuló fogyasztásra. A svéd bútorgyártó új szolgáltatásokkal és ötletekkel segíti az embereket arra vonatkozóan, miképpen lehet egy bútor életét meghosszabbítani, majd bérbe adni vagy eladni.
„Szeretnénk vásárlóinkat mindenben támogatni, amely egy bútor élettartama alatt előfordulhat, például hogy miként tarthatják fent egy bútor minőségét; kérhetnek tőlünk cserealkatrészeket, ha arra van szükségük, de abban is tudunk segíteni, ha a bútort el szeretnék adni vagy eladományoznák” – nyilatkozta Vladimír Víšek, az IKEA regionális fenntarthatósági vezetője (csehországi-magyarországi-szlovákiai régió).
Csehországban és Szlovákiában már elindították a Bútorok második élete szolgáltatást, tavasztól pedig Magyarországon is lehetőség lesz visszaadni azokat a használt IKEA-bútorokat, amelyekre a fogyasztóknak már nincs szükségük. Ezek az áruk visszavásárlási áron lesznek értékesítve a leértékelt termékek részlegén.

Ez is érdekelhet:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...