Kenyérből készülhet az IKEA új kanapéja

Mit szólnál hozzá, ha a következő kanapéd pihe-puha kenyerekből készülne? Bár a LOAFA-ra még várni kell, ha az IKEA betartja ígéretét, könnyen megeshet, hogy lehetőségünk lesz aranybarnára sült cipókon ejtőzni.

A kenyérből készült kanapé ötlete Gab Bois dizájner fejéből pattant ki, a terveket pedig egy világszerte is egyre ismertebb rapper, Tommy Cash szellőztette meg a nagyközönség előtt.

Az észt zenész olyannyira megkedvelte az ötletet, hogy a tervező beleegyezésével felajánlotta az IKEA számára a kenyérkanapé, vicces szójátékkal élve LOAFA terveit (a kifejezés az angol loaf – vagyis kenyér, és a sofa – vagyis kanapé összeolvadásából született).

Az IKEA azt mondta, hogyha összegyűjtünk 10 ezer kommentet a LOAFÁról szóló poszt alatt, akkor forgalmazni fogják azt! Mutassuk meg nekik, hogy szükségünk van rá!

– írta a rapper a bejegyzésben, amelyhez időközben több mint 12 ezren szóltak hozzá, derül ki a Velvet.hu cikkéből.

Az IKEA vezetői számára így igencsak fel lett dobva a labda, ha ugyanis a rajongókon múlik, simán bekerül az üzletekbe a kenyérkekanapé, mellyel a tervező, Gab Bois kíván tisztelegni Mario Bellini hasonló, az 1970-es években megjelent műve előtt.

Ugyan ki ne huppanna szívesen a LOAFA párnái közé?


Ezeket a sikkeket is ajánljuk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...