Kenyérből készülhet az IKEA új kanapéja

Mit szólnál hozzá, ha a következő kanapéd pihe-puha kenyerekből készülne? Bár a LOAFA-ra még várni kell, ha az IKEA betartja ígéretét, könnyen megeshet, hogy lehetőségünk lesz aranybarnára sült cipókon ejtőzni.

A kenyérből készült kanapé ötlete Gab Bois dizájner fejéből pattant ki, a terveket pedig egy világszerte is egyre ismertebb rapper, Tommy Cash szellőztette meg a nagyközönség előtt.

Az észt zenész olyannyira megkedvelte az ötletet, hogy a tervező beleegyezésével felajánlotta az IKEA számára a kenyérkanapé, vicces szójátékkal élve LOAFA terveit (a kifejezés az angol loaf – vagyis kenyér, és a sofa – vagyis kanapé összeolvadásából született).

Az IKEA azt mondta, hogyha összegyűjtünk 10 ezer kommentet a LOAFÁról szóló poszt alatt, akkor forgalmazni fogják azt! Mutassuk meg nekik, hogy szükségünk van rá!

– írta a rapper a bejegyzésben, amelyhez időközben több mint 12 ezren szóltak hozzá, derül ki a Velvet.hu cikkéből.

Az IKEA vezetői számára így igencsak fel lett dobva a labda, ha ugyanis a rajongókon múlik, simán bekerül az üzletekbe a kenyérkekanapé, mellyel a tervező, Gab Bois kíván tisztelegni Mario Bellini hasonló, az 1970-es években megjelent műve előtt.

Ugyan ki ne huppanna szívesen a LOAFA párnái közé?


Ezeket a sikkeket is ajánljuk!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...