Királyi ketchup árusításába kezd II. Erzsébet királynő

A királynő saját márkás ketchupja és barnamártása királyi áron lesz kapható.

Kevés ember van, aki 95 évesen rászánná magát egy saját márka népszerűsítésére, II. Erzsébet királynőnek azonban valószínűleg nem kell majd sokat költenie a marketingre ahhoz, hogy eladja újonnan megjelenő királyi ketchupját és barnamártását.

Az elmúlt években II. Erzsébet királynő és a királyi család több bort és kétféle gint is kiadott – az egyik a Buckingham-palotához, a másik a Sandringham-házhoz kötődik.

Az új szósz reggelire és vacsorára is prímán fogyasztható lesz (kép: Anwar Hussein/Getty Images)

Utóbbi lesz felelős a két újonnan megjelenő szósz legyártásáért is, az ételízesítőket ugyanis a Sandringham-házhoz tartozó üzemben állítják majd elő. A paradicsomszószként és ketchupként egyaránt megnevezett termék a forgalmazó szerint ideális reggelire vagy a nap bármely szakában, az összetevők között pedig a datolya és az almalé is meg van nevezve felhasznált alapanyagként, míg a barnamártás egyik fő alkotóeleme nem más, mint az ecet.

A paradicsomszósz a jelek szerint „ideális reggelire vagy a nap bármely szakában", és míg a ketchup alkotóelemei között a datolya és az almalé is szerepelnek, addig a barna mártás egyik fő összetevője nem más lesz, mint az ecet.

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki a királynő szószából akar jóllakni, egy 295 grammos kiszerelésű ketchup ugyanis 6,99 fontba, átszámítva 3000 forintba fog kerülni. Arról egyelőre nincs hír, mikor kerül a boltokba a különleges áru, de egyes előrejelzések szerint húsvétkor már biztosan hozzájuthatnak az angolok a királyi mannához.

II. Erzsébet - 70 éve a trónon címmel jelent meg a Nők Lapja legújabb bookazine kiadványa a királynő uralkodásának évfordulója alkalmából.

A kiadvány megrendelhető ITT, vagy keresd az újságárusoknál!

Forrásunk volt.

Címlap: Anwar Hussein/Getty Images


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...